Ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες είναι ψυχαναγκαστικός και «φρικτός στις ακροάσεις»
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μιλά για τους ψυχαναγκασμούς τους
Μπορεί ο Γιάννος να ήταν εν ζωή μόνο στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο ο χαρακτήρας του κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να... εκτοξεύσει τη δημοφιλία του ηθοποιού Ιωάννη Αθανασόπουλου.
Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μερικούς από τους ψυχαναγκασμούς που έχει.
«Έχω ψυχαναγκασμούς. Για παράδειγμα δεν περνάω ποτέ κάτω από πινακίδες, πάντα όταν θα φύγω από το σπίτι θέλω να είναι το κρεβάτι στρωμένο, ο νεροχύτης να είναι πάντα καθαρός και επίσης μικρότερος όταν έπινα νερό θα έπινα πάντα μονές γουλιές. Δηλαδή θα έπινα μία, μετά τρεις φορές, μετά πέντε, μετά εφτά και σταματούσα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.
«Είμαι φρικτός στις ακροάσεις. Αν πάω σε ακρόαση, δεν έχω χειρότερο. Και αυτό γιατί είμαι άνθρωπος και ηθοποιός που λειτουργώ στην πορεία. Δεν είναι ότι θα πάω και θα είμαι χαλαρός σε μια οντισιόν και για αυτό αν θυμηθώ το παρελθόν στο θέατρο και τους ρόλους που έχω κάνει, νομίζω ότι μια-δυο φορές έχω πάρει ρόλο από ακρόαση» καταλήγει ο ηθοποιός.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.