Άβα Γαλανοπούλου: Αποχώρησε από παράσταση και έβαλαν στο πρόσωπό της τη μάσκα του V for Vendetta

Άβα Γαλανοπούλου: Αποχώρησε από παράσταση και έβαλαν στο πρόσωπό της τη μάσκα του V for Vendetta

Η ηθοποιός αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση και έκρυψαν το πρόσωπό της

Ava_Galanopoulou
Στην παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» είχε συμφωνήσει να συμμετέχει η Άβα Γαλανοπούλου την τρέχουσα σεζόν, η οποία όμως αποχώρησε την τελευταία στιγμή, λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Στις φωτογραφίες και τις αφίσες που κυκλοφορούν από την παράσταση, φαίνεται πως το πρόσωπο της ηθοποιού έχει καλυφθεί άλλοτε με τη μάσκα του V for Vendetta, άλλοτε με ένα μπλε σημάδι.

Ο συμπρωταγωνιστής της Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά για την αποχώρηση αυτή από τον θίασο.

«Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Εγώ την Άβα Γαλανοπούλου την ξέρω από τότε που βγήκε στο θέατρο. Δυστυχώς αποχώρησε. Δεν ήθελα να αποχωρήσει. Έφυγε για τελείως δικούς της λόγους. Κάναμε εσωτερική αντικατάσταση, παιδευτήκαμε πάρα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη, το περασμένο Σάββατο η Άβα Γαλανοπούλου πήγε στην παράσταση και τους είπε ότι την επόμενη μέρα, την Κυριακή, θα είναι η τελευταία της παράσταση. «Η κυρία Γαλανοπούλου ζήτησε να φύγει το πρόσωπό της από την αφίσα, καθώς αποχώρησε από την παράσταση», είπε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, η ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί ούτε στη συνέντευξη Τύπου που έγινε για την παράσταση. Πάντως, οι συντελεστές της παράστασης θα κάνουν νέα φωτογράφιση, ώστε να μη χρειάζεται να έχουν καλυμμένο το πρόσωπο της κ. Γαλανοπούλου. 

Κλείσιμο
Η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε από την παράσταση και έκρυψαν το πρόσωπό της στην αφίσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης