Στο θέατρο «Αθηνά» γιορτάζουν τα 200 χρόνια εθνικής... Ασυναρτησίας!

Στο θέατρο «Αθηνά» γιορτάζουν τα 200 χρόνια εθνικής... Ασυναρτησίας!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη εύχονται «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

IMG_1105
Οι 200 ολόκληρων ετών «Ελληναράδες», αποκαΐδια μιας εικονικής πραγματικότητας, είναι οι ήρωες αυτής της πρωτότυπης μουσικής παράστασης, που υπόσχεται πολύ γέλιο, ζωντανή μουσική, χορό, τραγούδι αλλά και «βαθιά ψυχή».
Ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδέχεται την καλλιτεχνικά ακούραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη και μαζί με μια δυνατή ομάδα γιορτάζουν τα 200α γενέθλια της εθνικής μας Ασυναρτησίας. 
IMG_1097__1_
Θοδωρής Μαροσούλης, Γιάννης Ζουγανέλης, Ζωζώ Σαπουντζάκη , Δημήτρης Μαροσούλης

IMG_1102
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μεγάλα κέφια


Κλείσιμο
IMG_1098

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου το κέφι των συντελεστών περίσσευε, αν και το άγχος ήταν δεδομένο πριν από την πρεμιέρα τους που είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Παρασκευή. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ακόμη: Άβα Γαλανοπούλου (μία ίωση δεν της επέτρεψε να είναι παρούσα στη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογραφους), Γιώργος Χατζής, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ερμόλαος Ματθαίου, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου. 


IMG_1099_2
IMG_1101
IMG_1104

Τα κείμενα υπογράφουν οι: Αντώνης Ανδρικάκης, Μιχαήλ Άνθης, Νίκος Κεραμίδας, Ντίνος Σπυρόπουλος, σε συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τα σκηνικά – κοστούμια ο Μιχάλης Σδούγκος, βοηθός σκηνογράφου ο Σωτήρης Υφαντής, σχεδιασμός φωτισμού η Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου, βίντεο ο Πάνος Ζενίδης, χορογραφίες η Νικολέττα Τρίκη, πιανίστας ο Θαλής Τριανταφύλλου.Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Ζουγανέλη με βοηθό σκηνοθέτη την Τάνια Ρόκκα και η παραγωγή των Δημήτρη Μαροσούλη και Θοδωρή Μαροσούλη. 

Βίντεο 2

Δείτε στιγμιότυπα από το σημερινό preview της παράστασης, αποκλειστικά για τα media

Βίντεο 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης