Άλκις Κούρκουλος: Τίποτα δεν νοσταλγώ από τα νιάτα μου

Άλκις Κούρκουλος: Τίποτα δεν νοσταλγώ από τα νιάτα μου

«Τα νιάτα μου θα ήθελα να τα είχα αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, το να είμαι απλώς 25, δεν μου λέει τίποτα», είπε ο γνωστός ηθοποιός

Alkis_Kourkoulos
Με αφορμή την επιστροφή του «Λόγω Τιμής» στη μικρή οθόνη ένας εκ των πρωταγωνιστών ο Άλκης Κούρκουλος μίλησε στο περιοδικό Down Town αποκάλυψε πώς πήρε το ρόλο στη σειρά, ποια ήταν η αντίδρασή του όταν του δόθηκε το σενάριο αλλά και ποια είναι η σχέση του με τα χρόνια που περνούν.

- Πώς πήρες το ρόλο στη σειρά;
«Με παίρνει μια μέρα η Μιρέλλα τηλέφωνο και μου λέει: “Θα σου στείλω ένα νέο σενάριο”. Της λέω: “Στείλτε μου το να το δω” και μου κάνει: “Σε παρακαλώ, Άλκη, μη με πρήξεις σαν την προηγούμενη φορά”. Γιατί στην Αναστασία όντως την είχα δυσκολέψει στο να πω το ναι».

- Νοσταλγείς κάτι από το ’96;
«Τίποτα δεν νοσταλγώ, ούτε τα νιάτα μου. Τα νιάτα μου θα ήθελα να τα είχα αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, το να είμαι απλώς 25, δεν μου λέει τίποτα. Μπορεί να χάνονται κάποιες σωματικές αντοχές με τα χρόνια, αλλά αυξάνονται οι ψυχολογικές αντοχές και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα νιάτα είναι για να μην τα εκτιμάμε. Το ότι μεγαλώσαμε το είδα όταν κάναμε την πρώτη ανάγνωση φέτος. Όταν μας μοίρασαν τα σενάρια, βγάλαμε όλοι τα γυαλιά πρεσβυωπίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης