Τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο SantAnna της Μυκόνου έκλεψε η Σόφη Πασχάλη για τις στυλιστικές της επιλογές.
Η γυμνάστρια επέλεξε ένα φόρεμα με μεγάλα σκισίματα για να τονίζεται η γυμνασμένη σιλουέτα της και το μαύρο μπικίνι της.
Δεν πέρασε απαρατήρητο, επίσης, το γεγονός ότι η Σόφη Πασχάλη έριξε μόνο ένα βλέμμα στα προϊόντα μαΐμου που πωλούν πλανόδικοι στις παραλίες της Μυκόνου.
Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, η γυμνάστρια και δασκάλα γιόγκα δεν αγόρασε τίποτα και πιασμένη χέρι-χέρι με μια φίλη της συνέχισε την βόλτα της στο διάσημο μυκονιάτικο beach bar.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.