Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον: Τα πλούσια φολοδωρήματα και το δαχτυλίδι των 20 καρατιών

Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον: Τα πλούσια φολοδωρήματα και το δαχτυλίδι των 20 καρατιών

Η διάσημη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας που διατηρεί την αλυσίδα των ξενοδοχείων Hilton εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση φορώντας φόρμες, γυαλια ηλίου και καπέλο

paris_hilton
Γαλοντόμος αποδείχθηκε η ξανθιά αμερικανίδα ηθοποιός και συνάμα μοντέλο και τραγουδίστρια που δεν σταμάτησε να μοιράζει φιλοδωρήματα σε όσους την εξυπηρέτησαν κατά την άφιξή της.
paris01

Αν και η πτήση της με προορισμό την Μύκονο μέσω Αθήνας είχε αρκετή καθυστέρηση, η διάσημη κληρονόμος της γνωστής οικογένειας που διατηρεί την αλυσίδα των ξενοδοχείων Hilton εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση φορώντας φόρμες, γυαλια ηλίου και καπέλο, προφανώς για να μην είναι αναγνωρίσιμη, πράγμα αδύνατον, τουλάχιστον στη Μύκονο όπου τίποτα δεν μένει κρυφό, πόσο δε η άφιξη μιας περσόνας που στο παρελθόν απασχολούσε συνεχώς τα μίντια και όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον: Τα πλούσια φολοδωρήματα και το δαχτυλίδι των 20 καρατιών

Η Πάρις Χίλτον αφίχθη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όχι κατεβαίνοντας από την σκάλα κάποιου λίαρ τζετ αλλά με προγραμματισμένη πτήση της Aegean μαζί με ένα βουνό απο βαλίτσες, τον σύντροφο της και ηθοποιό Κρίς Ζίλκα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 20 καρατιών αξίας δυο εκατομμυρίων δολλαρίων, δώρο του συντρόφου της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Στο πλευρό της βρίσκονταν θηριώδεις σωματοφύλακες και το προσωπικό της υποδοχής του ξενοδοχείου στο οποίο θα φιλοξενηθεί για όσο διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο. Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου ο γενναιοδωρος χαρακτήρας της, αφού όσοι την εξυπηρέτησαν τους μοίρασε φιλοδωρήματα.

H PARIS HILTON ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης