Το δικαστήριο δικαίωσε τον Αλέξη Κούγια- Η Εύη Βατίδου πρέπει να του καταβάλει 92.000 ευρώ

Η πρώην εστεμμένη ζητούσε μερίδιο από τα περιουσιακά στοιχεία του δικηγόρου, ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της και την υποχρέωσε να του καταβάλλει 92.000 ευρώ ως δικαστικά έξοδα!

Τέλος έλαβε η διαμάχη του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν όταν ήταν παντρεμένοι. Το 9ο τμήμα του Εφετείου Αθηνών δικαίωσε τελικά τον γνωστό δικηγόρο και υποχρέωσε την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει η fashion blogger διεκδικώντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του γνωστού δικηγόρου κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, απέρριψε την αγωγή της, κρίνοντας πως «δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής».

Μήλον της Έριδος αποτελούσαν μεταξύ άλλον, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, οι εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του ποινικολόγου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και ένα ξενοδοχείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, η αξία των οποίων έχει εκτιμηθεί σε 50.000.000 ευρώ.

Το μοντέλο επικαλούνταν στην αγωγή του ότι προσέφερε τις προσωπικές υπηρεσίες της για την επαύξηση της περιουσίας του ζεύγους, υποστηρίζοντας μάλιστα πως συνέβαλε στην κοινωνική και την επαγγελματική προβολή του Αλέξη Κούγια, λόγω της δημοσιότητάς της ως μοντέλο. 

Ο ισχυρισμός της, ωστόσο, αποδομήθηκε από τους δικαστές, που έκριναν πως ο δικηγόρος «δεν είχε ανάγκη κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής μέσω του γάμου του, προκειμένου να αυξήσει (ποσοτικά και ποιοτικά) το πελατολόγιό του».

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο πρωινό του Ant1 για την απόφαση του δικαστηρίου και το τέλος της δικαστικής τους περιπετειας. 

«Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και για μένα δεν έχει καμία σημασία. Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως, ότι ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της. Έχουμε δυο φανταστικά παιδιά και θέλω να κλείσει όλη αυτή η ταλαιπωρία μου αυτών των 12 ετών, η οποία κλείνει τυπικά με αυτή την απόφαση. Έχουμε δύο αγγελούδια να μεγαλώσουμε και για μας προέχει αυτό», είπε ο Αλέξης και συνέχισε: «δυστυχώς, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η πρώην σύζυγός μου πήγε και βρήκε όλους τους δικηγόρους με τους οποίους είχα αντιπαλότητα, οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά την υπόθεση. Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο. Το ποσό των 92,000 ευρώ πρέπει να πληρωθεί σε μένα. Είναι η ηθική ανταμοιβή μου για την ψυχική ταλαιπωρία. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!».

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, η παρουσιάστρια ανέφερε «έλα μωρέ Αλέξη τώρα! Δεν πειράζει! Δεν μιλάω τόση ώρα, αλλά… Δεν πειράζει τώρα, άσε τη!», κάνοντας τον δικηγόρο να απαντήσει «εγώ έχω την άποψη ότι όταν ενώνεσαι με μια γυναίκα, για όσο διάστημα, εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το πώς θα κάνεις τη ζωή αυτού με τον οποίο ενώνεσαι καλύτερη και αυτό είναι στο διηνεκές. Όταν με τον άνθρωπο αυτό έχεις φέρει δύο παιδιά στη ζωή, είναι αδύνατον να σκεφτείς να κάνεις τον άλλον δυστυχισμένο».

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

Δείτε βίντεο: Δικαίωση για Αλέξη Κούγια - Η Εύη Βατίδου
πρέπει να του καταβάλει 92.000 ευρώ


ΣΧΟΛΙΑ (102)

τι λε, ρε;

50.000.000 περιουσία!!!!!!!!!!!! μπράβο του.. Πώς την έφτιαξε , ρε, τέτοια περιουσία; τι λε, ρε;

Προς πικραμένους λουζερς αφραγκους

Θα σας στεναχωρήσω αλλά τα έχουν βρει μεταξύ τους εδώ και καιρό. Τυπική ήταν η απόφαση. Κλάψα οι πικραμενοι λουζερς που δεν μπορούν να βρουν γυναίκα και τους φταίνε όλοι. Κλάψα που οι γυναίκες δεν κάθονται να χαραμιζουν την ζωή τους με τον κάθε λουζερα, να ξεσκατιζουν το σόι του και να τρώνε την σφαλιάρα και το κέρατο. Περαστικά μάγκες. Τα άκρα και η κατάχρηση πάντα γεννάνε άκρα και κατάχρηση. Περαστικά.

Δημήτρης

Πωπώ λύσσα / ζήλεια / κακό Κλασσικά σχόλια δυσαρεστημένων θηλυκών

Βασικά φον Δημητράκη

Εγώ κάτι πολλαπλά σχόλια από εσάς τους δύο τρεις καμμένους αρσενικούς βλέπω. Ξεραιλα μαν ε;

ΕΣΥτης

Η μεγαλύτερη ηδονή του Έλληνα είναι να ασχημονεί. Ειδικά τα σεξουαλικά σχόλια σηκώνουν μπουνιές.

Σιγά μωρέ

Δύο τρεις αβατευτοι κλώνοι είναι που σαν καλοί λουζερς ξεθυμαινουν στο πθ. Αβατευτοι, ανεργοι, χαρτζηλικαδες, καραφλες, αλλοδαποί που μισούν τις Ελληνιδες, αμόρφωτοι που δεν τους κοιτάει γυναίκα και κρυφοί ομοφυλοφυλοι με ψυχολογικά. Το πρώτο θέμα φταίει που έχει γίνει βόθρος. Άντε και Μακελειό.

ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΟΝΔΙΝΟ

Πόσα σχόλια λέει; Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε;

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λοιπόν... Η Εύη Βατίδου θα μπορούσε να είχε παντρευτεί ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ήθελε ... Αν ήταν ο στόχος της απλά η οικονομική εξασφάλιση, είχε άπειρες επιλογές! Για τον άντρα που παντρεύτηκε ΕΝΙΩΣΕ... γιαυτό ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ! Άσχετοι όσοι την αποκαλούν gold digger... Και αφού χώρισε και μετά είχε ΚΑΙ ΠΑΛΙ τη δυνατότητα επιλογής! Επέλεξε να σταματήσει την καριέρα της και να μεγαλώσει τα παιδιά τους, τα οποία είναι πραγματικό δημιούργημα... ΥΠΕΡΟΧΑ, καθόλου κακομαθημένα και αξιοαγάπητα. Τι διαφορές είχε το ζευγάρι δεν αφορά κανέναν και η πληροφορία αυτή δεν χρησιμεύει σε τίποτα, παρά στο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ! Όπως και ναχει αυτό που κατάφεραν όμως είναι αυτά τα δύο αγγελούδια! Δυνατός δικηγόρος ο Κούγιας , εκπληκτικό μοντέλο η Βατίδου! Και οι δύο δυνατές προσωπικότητες! Αντιλήφθηκα αρκετή ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ!!! Ας κοιτάξει ο καθένας την καμπούρα του ... Ακριβώς γι αυτό δεν πάει αυτή η χώρα μπροστά... γιατί ο καθένας μιλάει για άλλους, κανένας δεν κάνει αυτό που πρέπει και όλοι συμμετέχουν! Και τώρα αντε πηγαίνετε να πλένετε κανένα πιάτο!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

Η δικαστική απόφαση, λέει τα προφανή: δεν σου αναγνωρίζω καμία συμβολή στην επαύξηση της περιουσίας του συζύγου σου, διότι: α) είσαι ακατάρτιστη για γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο, στο οποίο εμφανιζόσουν αραιά και πού, β) όταν εμφανιζόσουν στο δικηγορικό γραφείο, δημιουργούσες με τη συμπεριφορά σου διαμάχες με τους δικηγόρους και το προσωπικό, άρα προκαλούσες περισσότερο κακό παρά καλό, γ) η προσφορά προσωπικής εργασίας στο σπίτι ήταν μηδενική, λόγω εσωτερικής οικιακής βοηθού, το ίδιο και η συμβολή σου στην ανατροφή των παιδιών, λόγω νταντάς. Εγώ πάντως μετά από αυτή την απόφαση, θα ένιωθα χάλια. Ηθικό δίδαγμα: αυτό που θα έπρεπε να σας νοιάζει είναι να γίνετε καλοί άνθρωποι κ όχι να ζήσετε το κενό αμερικάνικο όνειρο.

Ελενα

Σταματα να διαβαζεις Αρλεκιν.Εχεις καταντησει αγαθοβιολα και αηδια.Σε λιγο θα μας τη βγαλεις ηρωιδα.Αλλη μια αχρηστη και ηλιθια τυχοδιωκτρια ειναι και τιποτα παραπανω.Αιντε.Και σταματηστε επιτελους να υποστηριζετε το φυλο μας.Το κανατε σαν τα μουτρα σας.Σκ@τα.

φωφω

συμφωνω απολυτα

Maori

ποια καριέρα είχε πριν ;;;;; της κρεμάστρας για ρούχα ;; στην τηλεόραση σαν παρουσιάστρια ηταν ελεεινή, με απίστευτα προσβλητικό και απαίδευτο λόγο γι αυτό και κόπηκε η εκπομπή της . Οταν λες θα μπορούσε να έχει όποιον ήθελε τι εννοείς κανέναν μπράβο της νύχτας η κανέναν επαρχιώτη μεγαλεμπορα ;;; Γιατι εγώ νομίζω ότι ο Κουγιας ηταν ότι καλύτερο μπορούσε να της τύχει αν κρίνουμε απο την μετέπειτα πορεία της !

Γυναίκα

Ρε καημένε θα μπορούσε να παντρευτεί πολλους αλλά όχι τόσο πλουσιους και γνωστούς όσο ο Κούγιας!Τι προσπαθεί να μας πείσεις ότι ερωτεύτηκε τον γερο?Ξέρεις πόσα λεφτά είχε τότε ο Κούγιας?Και τώρα βέβαια πάρα τη χασουρα έχει λεφτά με το τσουβάλι

Γυναίκα

Και ναι είναι μέγα gold digger αφού μετά τον Κούγια βγήκε με εφοπλιστή επιχειρηματίες εμπορο διαμαντιων!Που ερωτεύτηκε τον Κούγια κιόλας...

Γιάννης

Παντρεύτηκε τον Κούγια για τα λεφτά του. Το είχε πει δημόσια και η μακαρίτισα μητέρα του. Πως η Εύη Βατίδου είναι όμορφη κοπέλα αλλά δεν είναι αντάξια του γιου μου και τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του. Στην τελική τα μοντέλα κοιτάνε να εκμεταλλευτούν την ομορφιά τους κάνοντας ένα καλό γάμο. Ποτέ καμμία από αυτές δεν παντρεύτηκε φτωχό....

tsqtsqrq

ε καλα τωρα, τι παει να πει θα μπορουσε να παντρευτει οποιονδηποτε ηθελε, να χαλαρωσουμε λιγακι

σουλα

θα μπορουσε να παντρευτει και μενα δηλαδη? τοσο πολυ οποιονδηποτε?

ΚKostas

Koukla i Vtidou de leo, alla oxi kai na voithise kapou ton Kougia. ex allou tosa xronia to paradikastiko zei kai vasilevei. Siga min exane pote o kougias. Goal apo ta apodytiria. xaxaxxa. Alexi partis kai ta string!!

νταξ

θα τα βγάλει από το φάσιον μπλόγκινγκ, πως κάνετε έτσι;

456

Τουλάχιστον τα "εντός έδρας" τα κερδίζεις, Αλέξη.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

corden

Ο δημοφιλής παρουσιαστής ήταν οικοδεσπότης στην ετήσια τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων το 2016 και κέρδισε Tony Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «One Man, Two Guvnors» το 2012