Η Πόρσια ντε Ρόσι κατηγορεί και τον Στίβεν Σιγκάλ για σεξουαλική παρενόχληση

Η Πόρσια ντε Ρόσι κατηγορεί και τον Στίβεν Σιγκάλ για σεξουαλική παρενόχληση

«Με  έβαλε να καθίσω κάτω και ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του» ήταν η δήλωσή της μέσω Twitter

Η Πόρσια ντε Ρόσι κατηγορεί και τον Στίβεν Σιγκάλ για σεξουαλική παρενόχληση
Ολοένα και περισσότερα στόματα ανοίγουν μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος.

Η τελευταία ήταν αυτή της Πόρσια ντε Ρόσι, η οποία κατηγόρησε τον ηθοποιό και παραγωγό, Στίβεν Σιγκάλ, για σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν για μία από τις ταινίες του. 

«Η τελευταία μου οντισιόν για μία ταινία του Στίβεν Σιγκάλ έγινε στο γραφείο του. Μου είπε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε χημεία στην ταινία, με έβαλε να καθίσω κάτω κάτω και ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του. Έφυγα γρήγορα και κάλεσα τον ατζέντη μου», πρόσθεσε.«Ατάραχη, απάντησε, 'Ε, δεν ήξερα αν είναι ο τύπος σου.'"

Κλείσιμο
Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε η 

Η ηθοποιός Lisa Guerrero είπε πρόσφατα στο Los Angeles Times για μία παρόμοια εμπειρία με τον Σιγκάλ αλλά στη περίπτωσή της η ατζέντης βρισκόταν εκεί και υποδέχτηκε και τις δύο τους στην πόρτα του σπιτιού του φορώντας μόνο μία μεταξωτή ρόμπα. Το 1998, η Jenny McCarthy κατηγόρησε τον Σιγκάλ πως της έλεγε συνεχώς να βγάλει τα ρούχα της κατά τη διάρκεια ενός casting για τη ταινία 



Οι κατηγορίες της ντε Ρόσι ακολουθούν τους ισχυρισμούς της ηθοποιού Τζουλιάνα Μαργκούλις, η οποία δήλωσε το Σάββατο ότι ο ηθοποιός κάποτε την παραπλάνησε σε μία "οντισιόν" στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη

Της είχε πει ότι εκεί θα βρισκόταν και μία γυναίκα ατζέντης του casting που οργάνωσε τη συνάντηση θα βρισκόταν εκεί, ωστόσο εκείνη δε
ν εμφανίστηκε ποτέ, αφήνοντας τη Μαργκούλις μόνη με τον Σιγκάλ. 

Όπως ανέφερε της έδειξε το μόριό του, αλλά εκείνη κατάφερε να φύγει 
πριν συμβεί το οτιδήποτε. 

Στο παρελθόν, ο Στίβεν Σιγκάλ έχει κατηγορηθεί ξανά για σεξουαλική παρενόχληση από τις ηθοποιούς Lisa Guerrero, το 1996 όταν την είχε καλέσει σε οντισιόν σε ξενοδοχείο ζητώντας της «ιδιωτική πρόβα» και την οποία είχε υποδεχθεί φορώντας μία μεταξωτή ρόμπα.

Σημειώνεται ότι η Πόρσια ντε Ρόσι είναι  σύζυγος της διάσημης παρουσιάστριας, κωμικού και ηθοποιού Έλεν ντε Τζένερις, η οποία στο Twitter ανέφερε ότι είναι «πολύ περήφανη για τη σύζυγό της»

Η Πόρσια ντε Ρόσι κατάγεται από την Αυστραλία και το πραγματικό της όνομα είναι Αμάντα Λί Ρότζερς. Είναι πιο γνωστή για το ρόλο της ως Nelle Porter στην τηλεοπτική σειρά "Ally McBeal" και ως Lindsay Fünke στο "Arrested Development".

Ακόμη έπαιξε την Veronica Palmer στην σειρά του ABC "Better Off Ted" και ενσάρκωσε την Olivia Lord στο Nip/Tuck.

Με την ντε Τζένερις είναι παντρεμένη από το 2008.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης