Είναι ο μικρός αδερφός του πρίγκηπα Γουίλιαμ. Ο δευτερότοκος γιος της πριγκίπισας Νταιάνας είναι ένας από τους πιο «άτακτους» γαλαζοαίματους της Ευρώπης και όπως φαίνεται δεν έχει καμία διάθεση να μιμηθεί τον αδερφό του Γουίλιαμ που παντρεύτηκε, νοικοκυρεύτηκε και πλέον είναι πατέρας δύο παιδιών.
Ο Χάρι... παρτάρει. Και μάλιστα με ξέφρενους ρυθμούς. Και ειδικά στην βραδιά των γενεθλίων του, αποφάσισε να παρτάρει με το πρώην κορίτσι του, Cressinda Jones.
Η 28χρονη ηθοποιός που έβγαινε πριν δύο χρόνια με τον πρίγκηπα, χώρισε πριν λίγες ημέρες από τον επίσης ηθοποιός σύντροφο της και όπως φαίνεται ξαναγύρισε στην αγκαλιά του Χάρι.
Ο πρίγκηπας είναι μάλλον αξεπέραστος... Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να βγαίνει γελώντας από το πάρτι γεννεθλίων του Χάρι σε επαρχία του Λονδίνου, τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.