Ο ηθοποιός και η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησαν την Τσικνοπέμπτη μία έξοδο σε ταβέρνα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς εκείνος για μία ακόμη φορά σηκώθηκε για να χορέψει. Ο Θάνος Μωραΐτης τον συνόδευσε στο ζεϊμπέκικο, με μουσική υπόκρουση το «Βαπόρι από την Περσία». Η στιγμή καταγράφηκε και το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε το βίντεο
Άλλα βίντεο που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του μαγαζιού στο Facebook δείχνουν τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει, διασκεδάζοντας τους θαμώνες, καθισμένη στα πόδια του συντρόφου της.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.