Ο ηθοποιός και η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησαν την Τσικνοπέμπτη μία έξοδο σε ταβέρνα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς εκείνος για μία ακόμη φορά σηκώθηκε για να χορέψει. Ο Θάνος Μωραΐτης τον συνόδευσε στο ζεϊμπέκικο, με μουσική υπόκρουση το «Βαπόρι από την Περσία». Η στιγμή καταγράφηκε και το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε το βίντεο
Άλλα βίντεο που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του μαγαζιού στο Facebook δείχνουν τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει, διασκεδάζοντας τους θαμώνες, καθισμένη στα πόδια του συντρόφου της.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.