Στο Μαρόκο βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου για να περάσει τις ημέρες των εορτών. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram εικόνες από το ταξίδι της δίνοντας μια γεύση στους διαδικτυακούς της ακόλουθους για το πώς πέρασε.
Η Μαρία Μπεκατώρου απαθανάτισε τα μέρη που επισκέφτηκε και τους ανθρώπους που συνάντησε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα, πόζαρε δίπλα σε καμήλες και δήλωσε γοητευμένη από τον τρόπο ζωή εκεί. «Ο μαροκινός τρόπος ζωής είναι το κλειδί της ευτυχίας», ήταν το σχόλιο που έκανε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς