Μια ανακοίνωση από τον Γιώργο Πιλίδη ξάφνιασε τους παίκτες του Exathlonτο βράδυ της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου. Ο πρωταθλητής πάλης συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του και τους ενημέρωσε ότι αποχωρεί άμεσα από το παιχνίδι για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.
«Ελάτε λίγο… Ήρθα να σας χαιρετήσω γιατί φεύγω…», είπε χαρακτηριστικά ο 25χρονος αθλητής, αφήνοντας τους υπόλοιπους παίκτες άφωνους. Λίγο αργότερα, στην προσωπική του εξομολόγηση στην κάμερα, αποκάλυψε τους λόγους πίσω από την απόφασή του, εξηγώντας πως κάτι συνέβη στην οικογένειά του, που τον αναγκάζει να γυρίσει πίσω.
«Δυστυχώς, εμένα η πορεία μου στο Exathlon τελειώνει κάπου εδώ. Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την οικογένεια μου. Συνέβη κάτι πολύ άσχημο για εμένα και για εκείνους, οπότε σήμερα είναι η τελευταία μέρα που βρίσκομαι εδώ και πρέπει να αποχωρήσω», δήλωσε.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας