Την Πάρο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει στο Instagram στιγμιότυπα από την απόδρασή τους.
Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Την Τετάρτη 27 Αυγούστου, η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από βραδινή τους έξοδο στη Νάουσα, σε ένα εκ των οποίων, οι δύο καλλιτέχνες πόζαραν χαμογελαστοί.
«Όμορφες μέρες του καλοκαιριού. Ελλαδάρα μου με τις ομορφιές σου» σημείωσε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.