Ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει, η Δέσποινα Βανδήκαι ο Βασίλης Μπισμπίκηςεκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να κάνουν μια απόδραση, μακριά από την Αθήνα και τη ρουτίνα της. Το ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, για να ταξιδέψει στη νότια Κρήτη.
Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στο πρώτο στιγμιότυπο, το ζευγάρι ποζάρει στον φακό, φορώντας το μαγιό του, με φόντο μία παραλία. Στα υπόλοιπα στιγμιότυπα, η Δέσποινα Βανδή έδειξε στους θαυμαστές της κάποια από τα μέρη που επισκέφτηκαν.
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, η τραγουδίστρια εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για το νησί. «Νότια Κρήτη! Έρωτας», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.