Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία Μερκούρη έχει σήμερα, Τρίτη 11 Μαρτίου τα γενέθλιά της. Η μητέρα του μοντέλου επέλεξε να της ευχηθεί δημόσια για τα 21 της χρόνια, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Γαίας Μερκούρη, στις οποίες μαμά και κόρη είχαν ποζάρει μαζί και μάλιστα είχαν δημοσιευτεί σε διαφορετικά περιοδικά. Στην τελευταία φωτογραφία της ανάρτησης, η ηθοποιός μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο με τη Γαία Μερκούρη, την περίοδο που ήταν μικρό κορίτσι.
Η Δωροθέα Μερκούρη έγραψε αρχικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Χρόνια πολλά, Γαία! Σου εύχομαι ένα υπέροχο ταξίδι και μια δημιουργική διαδρομή», και πρόσθεσε «Σε αγαπώ πολύ, πολύ, τι να πω… σε λατρεύω».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.