Rikki για την «Αστερομάτα» της Κλαυδίας: Είναι μεγάλη νίκη, προτιμήσαμε τέχνη από McDonald's

Rikki για την «Αστερομάτα» της Κλαυδίας: Είναι μεγάλη νίκη, προτιμήσαμε τέχνη από McDonald's

Ο διαγωνιζόμενος στον εθνικό τελικό της Eurovision μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τραγουδίστρια

Rikki για την «Αστερομάτα» της Κλαυδίας: Είναι μεγάλη νίκη, προτιμήσαμε τέχνη από McDonald's
Ο Rikki, ο οποίος ήταν διαγωνιζόμενος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, μίλησε για την εμπειρία του, αναφέρομενος στο τραγούδι του «Elevator», το οποίο έγραψε πριν από έναν χρόνο, τονίζοντας ότι δεν περίμενε να προκριθεί στους τελικούς 12.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε τη νικήτρια του τελικού, Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», χαρακτηρίζοντας τη νίκη της, ως σημαντική για την τέχνη. «Έγραφα εδώ και περίπου 5 χρόνια για τη Eurovision. Το "Elevator" γράφτηκε πριν από έναν χρόνο ακριβώς. Δεν περίμενα ότι θα έφτανε στα τελικά 12 τραγούδια. Όταν μας ήρθε η κλήση από την ΕΡΤ, δεν το πιστεύαμε. Το στυλιστικό μου στη σκηνή ήταν δική μου έμπνευση», ξεκαθάρισε για το τραγούδι του.

Σχετικά με την «Αστερομάτα», που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, δήλωσε: «Είναι μεγάλη νίκη για την τέχνη. Προτιμήσαμε τέχνη από McDonald's. Εγώ θα το χορογραφούσα παρόμοια με τον Φωκά Ευαγγελινό. Ίσως τις έβαζα όμως να χορεύουν λίγο παραπάνω, όταν μπαίνει το beat του τραγουδιού».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7kg8s0hlo75)

Παράλληλα, μίλησε για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι Cash or Trash, εξηγώντας ότι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να βρεθεί εκεί, καθώς τότε δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά, τον οποίο χαρακτήρισε επαγγελματία, και δήλωσε πως θα ξαναδοκίμαζε στον εθνικό τελικό αν υπάρξει νέα διοργάνωση. Τέλος, σημείωσε πως ο πατέρας του δεν κατάφερε να παρευρεθεί στον ελληνικό τελικό, καθώς είχε προγραμματισμένο live την ίδια βραδιά.

«Η φάση που πήγα στο Cash or Trash δεν υπήρχε ούτε η Eurovision, oύτε τίποτα. Δεν είχα δουλειές. Ο Σάκης Ρουβάς είναι πολύ επαγγελματίας. Όταν τον έβλεπα στα MAD ή στο Christmas Theater με χαιρετούσε. Εννοείται πως θα με ξαναδείτε στον εθνικό τελικό, αν ξαναγίνει. Ο πατέρας μου δεν μπόρεσε να έρθει στον ελληνικό τελικό, γιατί είχε ένα δικό του live εκείνο το βράδυ», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεταμφιεσμένος ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου στην Κρήτη - Δέχεται απειλές για τη ζωή του, καταγγέλλει η ξαδέλφη του

Κρήτη: Το ημερολόγιο της Τζιν Χάνλον ξεκλειδώνει το μυστήριο της δολοφονίας της 16 χρόνια μετά

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή: Μύθοι και αλήθειες για τον κορυφαίο Έλληνα μαθηματικό του 20ού αιώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης