Η Ράνια Κωστάκη βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται, γράφοντας στη δημοσίευσή της: «Καλή δύναμη σε όσους νοσηλεύονται. Σύντομα ξανά μαζί», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της ακόλουθους τον λόγο της εισαγωγής της στο νοσοκομείο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη