Μπορεί να είναι μέσα του χειμώνα, αλλά ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου αποφάσισαν να απολαύσουν μια βουτιά στη θάλασσα.
Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια ευχήθηκαν καλή χρονιά στους διαδικτυακούς τους φίλους με ένα βίντεο που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα.
Το ζευγάρι, που ήρθε κοντά κατά τη συνεργασία και συμμετοχή του στο περσινό «Just the Two of Us», κολύμπησε στην παγωμένη θάλασσα με φόντο τα χιονισμένα βουνά.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»