Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και αναφέρθηκε στη φιλία τους, αλλά στον θάνατο της συναδέλφου της.
«Ξεπέρασα το ρεκόρ της Αλίκης στην πρώτη μου περιοδεία, ήταν ο καημός της, γιατί ήταν σπουδαία και έσκιζε. Δεν κάνω συγκρίσεις. Ήμασταν φίλες σε δύο στάδια με την Αλίκη, στην πολύ αρχή και στο τέλος. Μεσολάβησε διάστημα πάρα πολλών χρόνων», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5s38xywbki1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και τον θάνατό της. «Δεν ήξερε ότι ερχόταν το τέλος αλλά το διαισθανόταν, ήταν "διάολος", ήταν έξυπνο άτομο, ικανό και πολύ πονεμένο για μένα», σημείωσε.
Πρόσθεσε επιπλέον: «Τόκισε όλα της τα χρήματα στην επιτυχία και μόνο. Είναι σκληρό αυτό, πάρα πολύ σκληρό για έναν άνθρωπο. Το ήθελε όμως, είχε τους δικούς της λόγους. Το χρειαζόταν φαίνεται».
Τέλος, αποκάλυψε για τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου: «Η Αλίκη έλεγχε τα πάντα, ποια ηθοποιός μπαίνει, ποια ανεβαίνει, τα πάντα. Δεν έμεινε τυχαία στη θέση που έμεινε. Δεν ήταν κακός άνθρωπος, απλώς οχύρωνε τη θέση της. Μεγάλες πια όταν βρεθήκαμε, εξομολογηθήκαμε τα μέσα μας».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί