Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και αναφέρθηκε στη φιλία τους, αλλά στον θάνατο της συναδέλφου της.
«Ξεπέρασα το ρεκόρ της Αλίκης στην πρώτη μου περιοδεία, ήταν ο καημός της, γιατί ήταν σπουδαία και έσκιζε. Δεν κάνω συγκρίσεις. Ήμασταν φίλες σε δύο στάδια με την Αλίκη, στην πολύ αρχή και στο τέλος. Μεσολάβησε διάστημα πάρα πολλών χρόνων», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5s38xywbki1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και τον θάνατό της. «Δεν ήξερε ότι ερχόταν το τέλος αλλά το διαισθανόταν, ήταν "διάολος", ήταν έξυπνο άτομο, ικανό και πολύ πονεμένο για μένα», σημείωσε.
Πρόσθεσε επιπλέον: «Τόκισε όλα της τα χρήματα στην επιτυχία και μόνο. Είναι σκληρό αυτό, πάρα πολύ σκληρό για έναν άνθρωπο. Το ήθελε όμως, είχε τους δικούς της λόγους. Το χρειαζόταν φαίνεται».
Τέλος, αποκάλυψε για τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου: «Η Αλίκη έλεγχε τα πάντα, ποια ηθοποιός μπαίνει, ποια ανεβαίνει, τα πάντα. Δεν έμεινε τυχαία στη θέση που έμεινε. Δεν ήταν κακός άνθρωπος, απλώς οχύρωνε τη θέση της. Μεγάλες πια όταν βρεθήκαμε, εξομολογηθήκαμε τα μέσα μας».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.