Οι δυο φίλες βρέθηκαν σε μια εκδήλωση, έχοντας στο πλευρό τους τους συντρόφους τους, τον Μιχάλη Ρούμπη και τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.
Η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της, όπου και οι 4 ποζάρουν χαμογελαστοί.
Η δημοσιογράφος του «Πρωινού» διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει στις αρχές του Δεκέμβρη.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.