Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τη συνάδελφό του και το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον ποδοσφαιριστή.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4avqocsqbm9)
«Είναι μια χαρά η Ελένη, αλλά εντάξει, μη με βάλετε να πω πράγματα που θέλετε. Αυτή την πληροφορία θα μπορούσα να στη δώσω. Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι τα προσωπικά του φίλου μου είναι...», είπε χιουμοριστικά.
Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ μια χαρά, να στα πω, αλλά δεν θα τα κάνω τσάμπα. Κλείσε την κάμερα να στα πω. Άμα είναι να "δώσω" τη φίλη μου, να τη "δώσω", αλλά όχι τσάμπα».
Τέλος, είπε για το ζευγάρι: «Αφήστε τα παιδιά να αγιάσουν».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.