Τέρης Χρυσός: Καθηλωμένος στο κρεβάτι του μετά από πτώση που είχε στο σπίτι του
Ο τραγουδιστής εδώ και δέκα ημέρες παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι του
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Τέρη Χρυσό, μετά από πτώση που είχε στο σπίτι του.
Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ πριν από 3-4 χρόνια είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.
Ωστόσο, ο φίλος του, Αντρέας Κουβελογιάννης αποκάλυψε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως ο Τέρη Χρυσός βρίσκεται τις τελευταίες 10 μέρες καθηλωμένος στο κρεβάτι, μετά από πτώση που είχε στο σπίτι του.
Στη δημοσίευσή του αναφέρει: «Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που πέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε, αλλά θέλει καιρό να παραμείνει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάποιος πρέπει να σκεφτεί και να εκτιμήσουμε σε μια ειδική βραδιά τους εναπομείναντες σπουδαίους διασκεδαστές της περασμένης όμορφης εποχής. Έφυγαν οι Βλάσσης – Καρουσάκης, δίχως να το πάρουν χαμπάρι τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης. Αλλά υπάρχουν οι Καμπουρίδης, Ξιφαράς, Μοναχός που έχουν σοβαρά προβλήματα. Τώρα που το έγραψα μπορεί να πεταχτεί ο… Σκηνοθέτης-Στιχουργός-Δημοσιογράφος – Συνθέτης και άλλα πενήντα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και να γράψει ένα κατεβατό -μισό Ευαγγέλιο- για να μας πει πως η ιδέα ήταν δική του… ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ!»
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.