Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου φωτογραφίες με την κόρη της, η οποία έχει ετοιμαστεί για την πρώτη μέρα στο σχολείο και τη ΣΤ´ τάξη.
Η ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα της Εύας Τσιμιτσέλη με τη σχολική τσάντα στους ώμους της να βγαίνει από το σπίτι με προορισμό το σχολείο και την ημέρα του αγιασμού. Σε μια από τις λήψεις που μοιράστηκε με τους ακολούθους της, η κόρη της γυρνά προς τον φακό και ποζάρει χαμογελαστή.
«Η ΣΤ´ τάξη μόλις ξεκίνησε για μας εδώ. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς … καλή δύναμη και στους γονείς» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτησή της.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»