Ένα βίντεο με τις αγαπημένες στιγμές των διακοπών της έφτιαξε η Βάσω Λασκαράκη.
Η ηθοποιός επισκέφτηκε με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο την Κρήτη. Το ζευγάρι βρίσκεται κάθε χρόνο στο νησί, καθώς είναι και το μέρος, όπου παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια.
Οι δυο τους πήγαν μάλιστα, στα Χανιά και επισκέφτηκαν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού, όπως τον Μπάλο και τα Σεϊτάν Λιμάνια.
Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ένωσε όλες τις αγαπημένες της στιγμές. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Λίγο καλοκαίρι ακόμα…».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.