Η Ελένη Βουλγαράκη πηγαίνει στους περισσότερους από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να παρακολουθήσει τον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη, να αγωνίζεται με την ομάδα του.
Μέσω TikTok, η ραδιοφωνική παραγωγός κατέγραψε τον εαυτό της, για ένα «Get ready with me» βίντεο, όπως είναι γνωστά στην πλατφόρμα. «Get ready with me για να δω το αγόρι μου στο γήπεδο» ακούγεται να λέει και ξεκινά να βάφει το πρόσωπό της με μακιγιάζ. Το κλιπ, το οποίο ανέβασε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, απέσπασε πολλά σχόλια από φιλάθλους και πράσινες καρδιές σε emoji.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.