Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε για ακόμη μερικές φωτογραφίες της που δημοσίευσε στο Instagram. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός πόζαρε με ένα καφέ μπικίνι από το Καστελόριζο, όπου και παραθερίζει για τις αυγουστιάτικες διακοπές της.
Το Σάββατο 17 Αυγούστου, η Ευγενία Σαμαρά φωτογραφήθηκε από διάφορα σημεία με φόντο τη θάλασσα για την «προτελευταία μέρα “επισήμων” διακοπών» όπως έγραψε.
Πιο συγκεκριμένα, η λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Ξεχασμένη στις πλάκες, με μόνη ασχολία το μαλλί, σε σεληνιακό τοπίο στο απέραντο γαλάζιο. Προτελευταία μέρα “επισήμων” διακοπών».
Νωρίτερα, είχε ποζάρει ξανά από το Καστερλόριζο με φόντο πρασινογάλαζα νερά για να ευχηθεί «καλό Δεκαπενταύγουστο». Η ίδια, μάλιστα, αποθέωσε το νησί των Δωδεκανήσων και ειδικότερα τη Μπλε σπηλία για την οποία έγραψε ότι «σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά».
Κλείσιμο
«Σίγουρα δεν έχω βρεθεί σε πιο εντυπωσιακή σπηλιά από τη Μπλε σπηλιά του Καστελλόριζου. Μπαίνεις από μια μικρή τρύπα ξαπλωμένος μέσα στη βάρκα σου και σηκώνεσαι σε μια σπηλιά 60 μέτρα βάθους, 35 μέτρα ύψους, με φώκιες κάπου σε μια άκρη, σταλακτίτες και σταλαγμίτες και βασικά το μόνο που σε νοιάζει είναι να πιστέψει το λογικό σου ότι αυτό το μπλε που βλέπεις στο νερό, αυτό το μπλε που ωραιότερο δεν έχεις δει, είναι αληθινό. Και είναι. Μπλε σπηλιά μου πήρες την καρδιά» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα των φωτογραφιών από το Καστελόριζο
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.