Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και αρχικά, ρωτήθηκε αν θέλει να αποκτήσει παιδιά ή όχι.
«Παλαιότερα σκεφτόμουν πως την τάδε περίοδο, θα έχω κάνει παιδιά, θα έχω παντρευτεί, θα έχω βρει δουλειά. Τελικά, αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα η ζωή σου τα φέρνει όπως θέλει εκείνη», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Συν Αθηνά και χείρα κίνει βέβαια. Δεν ήρθε μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν θα έρθει. Είμαι ανοιχτή σε όλες τις εκδοχές. Εξάλλου κάθε μέρα που ξυπνάμε είναι μια καινούρια ευκαιρία στη ζωή».
Τέλος, η ηθοποιός ρωτήθηκε τι είναι αυτό που θα ζητούσε, σε περίπτωση που μία από τις επιθυμίες της θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
«Θα ήθελα μόνο ένα πράγμα. Να υπάρχει ειρήνη στον κόσμο. Να μην επιθυμεί να φάει ο ένας τη σάρκα του άλλου», είπε κλείνοντας.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.