Η Καλομοίρα μίλησε για τον σύζυγό της, το στοιχείο που την ενοχλεί σε αυτόν, αλλά και τις επισκέψεις που κάνουν στην Ελλάδα.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, ανέφερε για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη: «Ο πιο συχνός λόγος που γκρινιάζω στον Γιώργο είναι επειδή είναι πολύ ειλικρινής, δεν τα μαλακώνει, τα λέει κάθετα. Κι εγώ είμαι "Παναγία μου, δεν μπορείς να το πεις με πιο ωραίο τρόπο;". Δεν είναι τι λες, είναι πώς το λες».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d22w31l3bqll)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν γιορτάζουμε τις επετείους, δεν κάνω ούτε γενέθλια, γιατί είμαι ντροπαλή. Προτιμώ να πάω στα πιο ωραία εστιατόρια για φαγητό, με ωραίο κρασί».
Τέλος, αποκάλυψε τα φαγητά που απολαμβάνει πρώτα, όταν έρχεται στην Ελλάδα. «Μόλις ήρθα, έφαγα πατάτες, σουβλάκι και μπέργκερ. Το θέμα είναι να τρώμε υγιεινά, δεν χρειάζεται οι γυναίκες να τρελαίνονται. Όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα, τρώμε σουβλάκι και κεμπάμπ, γιατί μας λείπει», είπε κλείνοντας.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής