Τηλεόραση: Φωτιές στο μεταγραφικό παζάρι - Ανατροπές, νέα σενάρια και... καραμπόλες στα κανάλια

Τηλεόραση: Φωτιές στο μεταγραφικό παζάρι - Ανατροπές, νέα σενάρια και... καραμπόλες στα κανάλια

Τα δεδομένα ανατρέπονται συνεχώς - Μόνος σίγουρος ο Αρναούτογλου, όλα ανοιχτά για την Τσολάκη, αλλάζει τηλεοπτική στέγη η Μπακοδήμου - Όλα τα σενάρια

menegaki-meleth-skorda-arthrou0
Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιό του είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Οι υπόλοιποι είτε περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο, είτε κάνουν καλά μελετημένες διαρροές, είτε απλά κάνουν τις συζητήσεις σε μέρη μυστικά και δεν αποκαλύπτουν το παραμικρό. Η αλήθεια είναι πως οι μετακινήσεις ή οι ανανεώσεις συμβολαίων των παρουσιαστών και των παρουσιαστριών βρίσκονται ακόμη σε φάση αναμονής και όπως όλα δείχνουν πολλοί είναι αυτοί που θα κάνουν Πάσχα δίχως να γνωρίζουν που θα είναι τον Σεπτέμβριο. Ακόμη και το περίφημο «συν ένα» που ισχύει για κάποια συμβόλαια, ενδεχομένως να μην μοιάζει και τόσο ασφαλές, οπότε όλα είναι στον αέρα.
ΓΡΗΓΟΕΗΑ
Τα πρόσωπα της τηλεοπτικής σκακιέρας, τα οποία είτε θα μετακινηθούν είτε θα παραμείνουν, είναι πρώτης γραμμής και για τις επόμενες ημέρες θα πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Ελένη Μενεγάκη: ποτέ μέχρι σήμερα δεν άφησε ή μάλλον δεν επέτρεψε να μαθευτεί το παραμικρό που αφορά τις προθέσεις της ή τις συζητήσεις της. Πάντα προσεκτική και εσωστρεφής δεν αφήνει τίποτα να διαρρεύσει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Mega, το οποίο δεν επιβεβαιώνει κάποιο ραντεβού της παρουσιάστριας. Από τα σενάρια που την αφορούν, απουσιάζει πρόταση από άλλο σταθμό για μετακίνηση. Η εξέλιξη της παραμονής της στο κανάλι θα σημάνει πολλά για τον συνδυασμό των εκπομπών την επόμενη σεζόν.

Ελεονώρα Μελέτη: πολλά τα σενάρια που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της, όσα και οι δράκοι των παραμυθιών. Η ίδια, ψύχραιμη, αποφεύγει να παίξει το παιχνίδι των διαρροών και επιλέγει να στηρίζει την καλή σχέση της με το Mega και να διευκρινίζει πως ραντεβού ακόμη δεν έγινε, αλλά θα γίνει σύντομα και όλα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους. Είτε πρόκειται για «Καλημέρες» είτε για «Καληνύχτες».

Φαίη Σκορδά: τα σενάρια πολιορκίας της από άλλους σταθμούς είναι λίγο πιο αποδυναμωμένα αυτή την περίοδο και το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης με τον ΣΚΑΪ είναι ανοιχτό. Ακόμη και σε μία ακόμη πιθανότητα μετακίνησης, αυτή την φορά στην μεσημεριανή ζώνη, δηλώνει ανοιχτή και λογικά μετά το Πάσχα και κοντά στις Ευρωεκλογές θα αρχίζει να «καθαρίζει» το τοπίο και το μέλλον της.

Δανάη Μπάρκα: η παραμονή της στο Mega θεωρείται βέβαιη αλλά εκκρεμούν ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν συνολικά την εκπομπή της και τη θέση αυτής στο πρόγραμμα.

Γιώργος Λιάγκας: διαπραγματεύεται το συν ένα του συμβολαίου του και οι συζητήσεις θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο, οπότε και θα γίνουν οι ανακοινώσεις. Παραμένει ο κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί με ενισχυμένο ρόλο την επόμενη σεζόν…
ΛΙΑΓΚΑς
Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: είναι αστείο να πιστέψει κάποιος ότι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους οι παρουσιαστές του «Breakfast @Star» μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις της εκπομπής στον πίνακα τηλεθέασης. Θέμα χρόνου οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: εκτός απροόπτου παραμένει στη θέση της και το αν θα κάνει και κάτι παραπάνω, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του σταθμού για την διαμόρφωση του prime time. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σενάριο αλλαγής ή μετακίνησης.

Ελένη Τσολάκη: όλα είναι ανοιχτά, καθώς το συμβόλαιό της λήγει στα τέλη της σεζόν, οπότε και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις σε νέα βάση με νέα δεδομένα. Εδώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς η όλη διαπραγμάτευση γίνεται σε τηλεοπτικό περιβάλλον υπό διαμόρφωση.
ΤΣΟΛΑΚΗ
Μαρία Μπακοδήμου: όλα δείχνουν ότι η έμπειρη παρουσιάστρια ήδη συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλο κανάλι και αφήνει τον ΣΚΑΙ πίσω της. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο Alpha, ο οποίος θεωρεί ότι η Μαρία είναι πρόσωπο με δυνατότητες κάλυψης πολλών και διαφορετικών θέσεων.

Στην αναμονή: Νίκος Μουτσινάς, Βίκυ Καγιά, Ιωάννα Μαλέσκου συζητούν, ακούν διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον τους και την επιστροφή στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Rebranding αλά γαλλικά για τον Αλέξη Τσίπρα by Publicis

Εμφύλιος στο «μέτωπο της δυσπιστίας»: Διορθωτική δήλωση Παππά μετά τον πολιτικό σάλο

Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης