Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό από την Ερασμία Μάνου: Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα

Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό από την Ερασμία Μάνου: Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα

«Ξαφνικά εν μία νυκτί, δεν ξαναείχαμε επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό» αποκάλυψε

dimakis-manou
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η Ερασμία Μάνου και o Βασίλης Δημάκης χώρισαν, τερματίζοντας το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν συνάψει λίγους μήνες πριν, και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Δημάκης, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, με μία ανάρτησή του στα social media. Το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο που οδήγησε στη λύση του συμφώνου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czanlmcixxex)

Κλείσιμο
Αρχικά, δήλωσε: «Πριν κανά μισάωρο, ήρθε ο κύριος Αθανασίου, υπέγραψα όπου λύθηκε το σύμφωνο με την πρώην σύντροφό μου. Όλα κομπλέ, είναι μια μορφή ελευθερίας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανύπαρκτα... έως και ανύπαρκτα. Εντάξει, περάσαμε καλά, μια χαρά. Την ευχαριστώ για ό, τι έχει κάνει για μένα, ελπίζω να με ευχαριστήσει κι αυτή, αν θεωρεί ότι έχω κάνει κάτι γι' αυτή. Τι άλλο να πω, να είναι καλά. Καλή ζωή να έχει. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Επίσης, αποκάλυψε σχετικά με τους λόγους του χωρισμού: «Είμαι απόλυτος στην απόφασή μου. Μετά από κάποιον χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία... Πολύ ενδιαφέρον εισέπραξα και ξαφνικά εν μία νυκτί, δεν ξαναείχαμε επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου όμως, ίσα-ίσα για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και εν μία νυκτί... Τι θα έκανα εγώ;».

Τέλος, ο Βασίλης Δημάκης ανέφερε για τα μελλοντικά του σχέδια: «Οι επόμενοι στόχοι μου είναι να μου περάσει ο εισαγγελέας τα ημερομίσθια να φύγω. Να βρω έναν άνθρωπο σωστό, να κάνω την οικογένειά μου. Να γράψω το βιβλίο μου, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω».

Ερασμία Μάνου - Βασίλης Δημάκης: Χώρισαν λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές

Χώρισαν η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης.

Το ζευγάρι υπέγραψε το σύμφωνο τον Μάιο του 2023, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, όμως αποφάσισε να τραβήξει τελικά χωριστούς δρόμους.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Δημάκης με μία ανάρτησή του στα social media. Ωστόσο, δεν έκανε γνωστούς τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους.

Όλο αυτό το διάστημα, το ζευγάρι είχε καταφέρει παρά τα επικριτικά σχόλια, να κρατήσει τη σχέση του, παρά τις δύσκολες συνθήκες, αφού ο Βασίλης Δημάκης κρατείται τα τελευταία χρόνια στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Βασίλης Δημάκης, έγραψε: «Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!».

basilis_dimakis

Συνέχισε γράφοντας: «Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφής. Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε "κάθε εμπόδιο για καλό". Επίσης εύχομαι, σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!».

dimakis


Ειδήσεις σήμερα:


Ξεκίνησε η αποχώρηση των τρακτέρ από το Σύνταγμα - Ποιοι δρόμοι κλείνουν


Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώθηκαν αφίσες του Κασσελάκη από την Αττική

Χάθηκε οριστικά η εξεταστική στη Νομική του ΑΠΘ, εφεδρικούς servers επιστρατεύει το ΕΚΠΑ - Η λίστα των σχολών υπό κατάληψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης