Χριστίνα Λαμπίρη: Οι πρώτες τηλεοπτικές της δηλώσεις μετά την επίθεση του Νίκου Μουρατίδη - Έχει αλλάξει η ζωή μου, λέει

Χριστίνα Λαμπίρη: Οι πρώτες τηλεοπτικές της δηλώσεις μετά την επίθεση του Νίκου Μουρατίδη - Έχει αλλάξει η ζωή μου, λέει

«Πλέον είμαι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ισότητας και Επικοινωνίας στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και έχω δύο υπέροχα εγγόνια» δήλωσε

hristina_labiri
Η Χριστίνα Λαμπίρη περιέγραψε σε δηλώσεις της, πώς έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια, τόσο μετά την εκλογή της στον δήμο Ραφήνας, όσο και μετά τον ερχομό των εγγονιών της.

Είναι η πρώτη φορά που μιλάει στις κάμερες, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Μουρατίδη.


Η ίδια είπε στο «Happy Day» ότι: «Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Πλέον είμαι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ισότητας και Επικοινωνίας στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και έχω δύο υπέροχα εγγόνια. Τώρα, που το λέω το συνειδητοποιώ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5gu9yp4t9d)

Η Χριστίνα Λαμπίρη ρωτήθηκε επίσης, για τα σχόλια που γίνονται κατά καιρούς από πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Είναι τόσο γεμάτη η μέρα μου, που δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω τι γίνεται στην τηλεόραση. Μην με βάλετε σε αυτή τη διαδικασία. Όταν ήμουν εγώ στην τηλεόραση και άκουγα κάποιον να λέει ότι δεν βλέπει τηλεόραση, αναρωτιόμουν πώς γίνεται αυτό. Τελικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν τηλεόραση» απάντησε.


Η επίθεση από τον Νίκο Μουρατίδη
Η πρώην παρουσιάστρια και η κόρη της, Μαρίζα, έγιναν πριν από έναν μήνα, στόχος για τον Νίκο Μουρατίδη, έπειτα από όσα έγραψε για εκείνες στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Με αφορμή τη δημόσια τοποθέτησή της για το νομοσχέδιο της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε: «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία. Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».
moyratidis21

Το παραπάνω έφερε «κύμα» αντιδράσεων, αλλά η Χριστίνα Λαμπίρη δεν έχει πάρει θέση ακόμη, με δηλώσεις της για την επίθεση Μουρατίδη.

Ωστόσο, επέλεξε να του απαντήσει με μια ανάρτηση στο Facebook. Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε μια ανάρτηση, με τα λόγια του ηθοποιού, Χαβιέ Μπαρδέμ, για το πώς εκείνος βλέπει τις γυναίκες.

Η ανάρτηση γράφει: «Εάν ο κόσμος εξαρτώταν από εμάς, τους άντρες, θα είχε καταστραφεί εδώ κι εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια. Χάρη στις γυναίκες βρισκόμαστε ακόμα εδώ σήμερα. Είμαστε ασφαλείς, το σπίτι τους είναι το σπίτι μας. Η φύση μάς δημιούργησε όλους, γι' αυτό και τη γυναίκα πρέπει να τη λατρεύουμε κι αυτό είναι απλώς γεγονός. Κι ο καλός, αληθινός άντρας, είναι εκείνος που συμπεριφέρεται στη γυναίκα ως ίση. Εγώ προέρχομαι από την Ισπανία, που είναι μια έντονα πατριαρχική χώρα, αλλά με μεγάλωσε μια γυναίκα, με μόρφωσε μια γυναίκα, επειδή ο πατέρας μου ήταν απών, ο Θεός να τον έχει καλά, άρα έμαθα κι είδα τον κόσμο μέσα από τα μάτια της γυναίκας… Κι είδα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σ' αυτόν τον κόσμο, ακόμα και τι σήμαινε να είσαι γυναίκα ηθοποιός, όπως η μητέρα μου, στην Ισπανία του '60, χειρότερα από πόρνη. Κι η δύναμη αυτής της γυναίκας, που έφερνε την αξιοπρέπεια σε ό,τι έκανε, που πολεμούσε σκληρά για να μεγαλώσει τρία παιδιά χωρίς να χάνει την ψυχραιμία της, με τη δύναμη μια λέαινας, αυτό είναι κάτι που θα τιμώ για πάντα. Κι αυτό είναι που με κάνει να σκέφτομαι ότι χωρίς τις γυναίκες είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί είμαστε το αδύναμο φύλο.
Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Ángel Encinas Bardem)».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Λαμπίρη




Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα: Σεβαστείτε το πένθος μας

Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης