Η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, το θέμα της απιστίας, αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί στην καριέρα της.
Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέρθηκε αρχικά, στις σχέσεις και τα ψέματα που ειπώθηκαν μέσα σε αυτές και την πλήγωσαν.
«Δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να πουν ψέματα. Είτε είναι γάμος, είτε σχέση, πρέπει να είμαστε μαζί, γατί είναι η αληθινή μας επιλογή», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cypizwmsls7t)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που είμαι μαζί σου και κοιτάω και αλλού, τότε κάτι δεν πάει καλά με εμάς, κάτι δεν με καλύπτει. Πρέπει να είμαστε ειλικρινής με τον εαυτό μας. Εγώ προσωπικά ήμουν ειλικρινής και το έχω πληρώσει. Είμαι καλά με τη συνείδησή μου όμως, δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν σκόπιμα».
Τέλος, για τις κριτικές που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της, είπε: «Έχω φάει πολλή λάσπη, με το κιλό. Όταν ξεκίνησα, στενοχωριόμουν πάρα πολύ, τα έπαιρνα όλα πολύ κατάκαρδα. Με τον καιρό, άρχισα να γίνομαι πιο δυνατή. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλο τον κόσμο να έχει την καλύτερη ιδέα για εμάς».
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»