Κίλιαν Μέρφι: Ο ηθοποιός έγινε meme - Οι θαυμαστές σχολίασαν την αδιάφορη έκφρασή του στις Χρυσές Σφαίρες

Κίλιαν Μέρφι: Ο ηθοποιός έγινε meme - Οι θαυμαστές σχολίασαν την αδιάφορη έκφρασή του στις Χρυσές Σφαίρες

Viral έγινε ο Ιρλανδός ηθοποιός το βράδυ της Κυριακής

cillian_murphy_23414
Ο Κίλιαν Μέρφι είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη βραδιά στις Χρυσές Σφαίρες την Κυριακή, καθώς κέρδισε το βραβείο Καλύτερου ηθοποιού σε Δραματική Ταινία για την ερμηνεία του στην ταινία «Oppenheimer».

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών τη βραδιά ήταν η «βαριεστημένη» έκφραση του προσώπου του Ιρλανδού ηθοποιού, παρά το γεγονός ότι κέρδισε το κορυφαίο βραβείο.

Ο 47χρονος Μέρφι μετατράπηκε γρήγορα σε meme, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να ποζάρει στη λαμπερή τελετή απονομής να γίνονται viral, αφήνοντας τους θαυμαστές του εντελώς άναυδους.

Οι θαυμαστές σχολίαζαν την «αδιάφορη» έκφρασή του, καθώς έδειχνε λιγότερο από εντυπωσιασμένος καθώς συναντήθηκε με την ελίτ του Χόλιγουντ στην πολυαναμενόμενη τελετή.
Κλείσιμο
Οι φαν αστειεύτηκαν ότι ο ηθοποιός φαινόταν σαν να «μισούσε κάθε δευτερόλεπτο»των Χρυσών Σφαιρών και είπαν ότι ήταν ο «νικητής του πολέμου των idgaf (=δεν γίνω μία)».

Σχόλια κατέκλυσαν το Twitter σχετικά με τον σταρ, καθώς έδωσε ένα πολύ μικρό χαμόγελο, ενώ πόζαρε με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος επίσης κέρδισε το βραβείο του Β' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Ταινία.

Ένας έγραψε: «Η δέσμευση του Κίλιαν Μέρφι να μισεί ανοιχτά κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκεται γύρω από άλλα ανθρώπινα όντα είναι ειλικρινά εμπνευσμένη». Ένας άλλος είπε: «Κίλιαν Μέρφι, ο πραγματικός νικητής του πολέμου του idgaf», ένας τρίτος σχολίασε: «Ταυτίζομαι μαζί του τόσο πολύ».
Ένας τέταρτος έγραψε στο Twitter: «Ο Κίλιαν Μέρφι έχει τις πιο ψυχρές, αδιάφορες, βαριεστημένες εκφράσεις προσώπου που έχω δει ποτέ σε ηθοποιό lol».

Επίσης, ένα άτομο αστειεύτηκε: «Σήμερα, μια μέρα προσωπικής εργασίας, αισθάνομαι λίγο σαν τον Κίλιαν Μέρφι» και ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι το πνευματικό μου ζώο».

Οι τηλεθεατές επίσης σχολίασαν το γεγονός ότι όταν ο Μέρφι παρέλαβε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού με το κραγιόν από τη σύζυγό του, Ιβόν, στη μύτη του.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ενέδρα έστησαν στη Γεωργία ο σύντροφός της και ο φίλος του - Την έδεσαν με χειροπέδες πριν τη μαχαιρώσουν

Άγριο έγκλημα στη Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του - Ο πατέρας του είχε σκοτώσει δύο γυναίκες

Έκτη μέρα αγωνίας για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι - Τα χρωστούμενα και η τελευταία συνάντηση με τον 51χρονο χασάπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης