Στις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε και στο φλερτ που δεν δέχεται μέσω social media.
Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» ο τραγουδιστής είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον».
Ακόμη, ο Κωστής Μαραβέγιας είπε για τις δηλώσεις θαυμασμού που θυμάται ως πιο έντονες: «Σε μια συναυλία μου ένα "ντούκι" είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε “σ’ αγαπάω Μαραβέγια”».
Τέλος, σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση: «Το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.