Το ποσό που του πρότειναν για να συμμετάσχει στο Survivor αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς σε δηλώσεις του.
Ο σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και είπε συγκεκριμένα, ότι: «Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Το ποσό που μου προτάθηκε ήταν πάνω από 10.000 την εβδομάδα αλλά δεν δέχτηκα. Να πάω στην άλλη μεριά για να πάω με τα λεφτά που μου προτείνουν μια εβδομάδα, μόνο και μόνο το jet lag δεν μου αξίζει, οπότε γι’ αυτό είπα όχι».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxc0nj57tz01)
Συνέχισε, λέγοντας: «Στο My Style Rocks δεν με είδατε γιατί πίστευαν ότι θα με πείσουν να κάνω ένα guest. Δεν μου έγινε πρόταση για τον νέο κύκλο του My Style Rocks επειδή δηλώνω παντού ότι δεν μπορώ και δεν γίνεται να πάω για χιλιάδες λόγους».
Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη, για την οποία και είπε: «Για μένα το ότι ο Νίκςο Βέρτης μου έκανε την τιμή, που ξέρει πολύ καλά την καλή, την αριστοκρατική, την αυθεντική διασκέδαση της Αθήνας, να μου παραχωρήσει έναν υπέροχο χώρο και να είμαι ο art director, για μένα αυτό είναι περισσότερο από 15 My Style Rocks, Shopping Star και όλα αυτά τα πράγματα, στο ορκίζομαι».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.