Τέιλορ Σουίφτ: Θα συγκατοικήσει με τον Τράβις Κέλσι στην έπαυλή του στο Κάνσας Σίτι

Τέιλορ Σουίφτ: Θα συγκατοικήσει με τον Τράβις Κέλσι στην έπαυλή του στο Κάνσας Σίτι

Η τραγουδίστρια θα περάσει μερικές εβδομάδες στο σπίτι των 6 εκατ. δολαρίων του συντρόφου της

swift-kelce
Η Τέιλορ Σουίφτ μετακομίζει με τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι, στη νεοαποκτηθείσα έπαυλή του αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Κάνσας Σίτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το ζευγάρι είναι μαζί μόλις τρεις μήνες, αλλά ο αστέρας των Kansas Chiefs αγόρασε την πολυτελή έπαυλη έχοντας στο μυαλό του τη σύντροφό του.

Το σπίτι με τα έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια περιλαμβάνει πισίνα και τζακούζι, γκαράζ έξι αυτοκινήτων, φωτισμένο γήπεδο τένις και pickleball και γήπεδο μίνι γκολφ που εκτείνεται σε τρία στρέμματα παρθένας γης.

Η Σουίφτ, η οποία μόλις ολοκλήρωσε το νοτιοαμερικανικό σκέλος του «Eras Tour», δεν έχασε χρόνο και επέστρεψε στο σπίτι του Κέλσι για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Το ζευγάρι παρακολούθησε τη νίκη των Minnesota Vikings επί των Chicago Bears στο Monday Night Football και τώρα απολαμβάνει τον προσωπικό του χρόνο μαζί.
Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην DailyMail.com, «η σκληρή δουλειά στη σχέση τους πρόκειται να ξεκινήσει, καθώς θα περνούν εβδομάδες μαζί». Παρά τις προκλήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να πηγαίνει καλά, με την τραγουδίστρια να δείχνει την υποστήριξή της στον Κέλσι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού έγινε ο ταχύτερος tight end στην ιστορία του NFL που ξεπέρασε τις 11.000 γιάρδες υποδοχής στην καριέρα του.

Η σχέση του ζευγαριού μπορεί να κινείται με γρήγορους ρυθμούς, αλλά φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί. Καθώς η ποπ σταρ κάνει ένα διάλειμμα από την περιοδεία της, έχει άπλετο χρόνο για να κάνει την πολυτελή έπαυλη δική της.

Η Daily Mail αναφέρει ότι το τζετ της Σουίφτ προσγειώθηκε στο Κάνσας Σίτι αργά το πρωί της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου, αφού έκανε μια σύντομη στάση για καύσιμα στην Τάμπα της Φλόριντα. Η σταρ κατευθύνθηκε κατευθείαν στο νέο πολυτελές σπίτι του έρωτά της, όπου θα περάσει αρκετές εβδομάδες.

Οι θαυμαστές της ποπ σταρ είναι ενθουσιασμένοι να δουν τι θα κάνει με το πολυτελές σπίτι και πώς θα το κάνει δικό της. Καθώς το ζευγάρι εγκαθίσταται στο νέο του σπίτι μαζί, οι φαν περιμένουν με ανυπομονησία τι θα ακολουθήσει για αυτούς. Με την περιοδεία της Σουίφτ να συνεχίζεται τον Φεβρουάριο, μένει να δούμε πώς θα ισορροπήσουν το πολυάσχολο πρόγραμμά τους και θα διατηρήσουν τη σχέση τους. Προς το παρόν, ωστόσο, φαίνεται να απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί στη νέα τους ερωτική φωλιά.

Κλείσιμο
Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:


Τα αποκαλυπτήρια των «11»: Η ισορροπία με Ομπρέλα και η έκπληξη με Πέρκα - Γιατί απουσιάζει η Αχτσιόγλου;

Κρήτη: Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου 

Η Σάνα Μαρίν μοιράζεται στο Instagram ξέγνοιαστες και... σέξι στιγμές από πρόσφατα ταξίδια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης