Τράβις Κέλσι: Είναι πιο ευτυχισμένος από ό,τι τον έχω δει εδώ και πολύ καιρό, είπε η μητέρα του

Τράβις Κέλσι: Είναι πιο ευτυχισμένος από ό,τι τον έχω δει εδώ και πολύ καιρό, είπε η μητέρα του

Επίσης, η μητέρα του αθλητή ανέφερε ότι μετάνιωσε για την άβολη απάντηση σε ερώτηση για τη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ

travis_kelce
Η Ντόνα Κέλσι είπε ότι νιώθει τύψεις για την απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του γιου της, Τράβις Κέλσι, με την Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τον περασμένο μήνα. Eπίσης, αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. 

Η Ντόνα - η οποία είναι επίσης η μητέρα του σέντερ των Philadelphia Eagles, Τζέισον - μίλησε ανοιχτά στην «WSJ. Magazine» για το ειδύλλιο του γιου της με την τραγουδίστρια.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Today» τον Οκτώβριο, η Ντόνα φάνηκε κάπως αδιάφορη για τη Σουίφτ, ενώ στην πραγματικότητα απλώς δεν ήθελε να φανεί υπερβολική. Μόλις προβλήθηκε η συνέντευξη, ο Τράβις τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα του για να τη διαβεβαιώσει ότι έκανε καλή δουλειά, αφού είπε ότι το να περνάει χρόνο με τη Σουίφτ ήταν απλώς «Οκ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:16
Κλείσιμο
Donna Kelce weighs in on ‘Traylor’ dating rumors: ‘It’s just too new’

Αν και μετανιώνει για την υποτονική της απάντηση, η Ντόνα δεν συγκρατήθηκε αυτή τη φορά να εκφράσει τη χαρά της για τη σχέση του γιου τους με την σούπερ-σταρ.
«Μπορώ να σας πω αυτό», δήλωσε στο περιοδικό. «Είναι πιο ευτυχισμένος από ό,τι τον έχω δει εδώ και πολύ καιρό.... Ο Θεός να τον ευλογεί. Στόχευσε ψηλά!».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τις συμπαρουσιάστριες Σαβάνα Γκούθρι και Χόντα Κοτμπ τον περασμένο μήνα, η μητέρα του NFL star είπε ότι δεν μπορούσε να πει αν το ζευγάρι ήταν ένα «εκκολαπτόμενο ειδύλλιο» επειδή είναι «πολύ καινούργιο».

Προσπάθησε επίσης να παραμείνει σιωπηλή όταν ρωτήθηκε για το πώς ήταν να χειροκροτεί και να πανηγυρίζει για τον γιο της μαζί με την τραγουδίστρια.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω γι' αυτό. Είναι απλά ένα από αυτά τα πράγματα όπου όλοι με είδαν», δήλωσε η 70χρονη Ντόνα. «Ήμουν στο box μαζί της. Είναι άλλο ένα πράγμα που ενίσχυσε τη ζωή μου».

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ - Haaretz: Η Χαμάς θα απελευθερώσει 30 παιδιά και 20 γυναίκες, λέει η Haaretz - Σε εξέλιξη το κρίσιμο υπουργικό

Θεσσαλονίκη: «Ζήλεψα, ένιωσα προδομένη», λέει η 19χρονη που έκαψε το σπίτι φίλης της επειδή κοιμήθηκε με το αγόρι της

Αργεντινή: Ο Χαβιέρ Μιλέι μετά το αλυσοπρίονο, θέλει τώρα πίσω τα Φώκλαντ από τη Βρετανία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης