Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σόουμπιζ: «Θέλω να ζήσω»

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σόουμπιζ: «Θέλω να ζήσω»

Ενώ επιμένει ότι τα νέα της απομνημονεύματα σηματοδοτούν το τέλος της καριέρας της

barbra_streizarnd2
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ανακοίνωσε την απόφασή της να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του θεάματος, τονίζοντας την επιθυμία της να «ζήσει τη ζωή» και να βρει περισσότερη απόλαυση.

Παρά τη μεγάλη φήμη της και τα 10 βραβεία Grammy, η 81χρονη εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, ότι δεν κατάφερε να διασκεδάσει όσο ήθελε στη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής της.

Πλέον, θέλει να περνά τον περισσότερο από τον χρόνο της με την οικογένειά της και ειδικά τα παιδιά της, και να απολαμβάνει τις καθημερινές στιγμές, όπως το παιχνίδι με τα σκυλιά.

Με αφορμή τα απομνημονεύματά της και έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, η τραγουδίστρια τόνισε ότι δεν πρόκειται να γράψει για τους διάσημους πρώην φίλους της και εξήγησε  ότι αν ήταν στο χέρι της, θα τους είχε παραλείψει, όμως ο εκδότης της, τη συμβούλεψε ότι τέτοιου είδους λεπτομέρειες θα αυξήσουν  τις πωλήσεις του βιβλίου.

Με ένα στιγμιότυπο από την οσκαρική της ταινία «Ένα αστείο κορίτσι» κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της. Η κορυφαία τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, δημοσιεύει πρώτη φορά λεπτομέρειες για τη ζωή της, παρά τα πολυάριθμα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στα χρόνια, για την καριέρα, τις σχέσεις και τους γάμους της.

Το «My name is Barbra» αναφέρεται στην πλούσια καριέρα της, την προσωπική της ζωή καθώς στις αναμνήσεις της από τις sold out συναυλίες της σε όλο τον κόσμο μπροστά σε εκατομμύρια θαυμαστές στις εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις της και τις παγκόσμιες περιοδείες της.


Ειδήσεις σήμερα:

Η συμμορία των 155 Pομά που άρπαξε 6 εκατ. ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς

«Φέρτε τα όπλα σας»: Η εντολή από στόμα σε στόμα που έδωσε το έναυσμα για το μακελειό της Χαμάς

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης