Κορωνοϊός-Τραμπ: Πάνω από 20.000 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της ανικανότητάς του, λέει η Στρέιζαντ

Κορωνοϊός-Τραμπ: Πάνω από 20.000 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της ανικανότητάς του, λέει η Στρέιζαντ

Κορωνοϊός-Τραμπ: Ψεύτη κατά συρροή αποκαλεί τον Αμερικανό πρόεδρο η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός

barbra
Η αντιπάθεια της Μπάρμπρα Στρέιζαντ για τον Αμερικανό πρόεδρο είναι πλέον γνωστή τοις πάσι, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η χαρισματική τραγουδίστρια έχει ξεσπάσει μέσω των social media εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, επικρίνοντας τις πολιτικές και τον τρόπο διακυβέρνησής του.

Την Κυριακή, η 77χρονη εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Αμερικανού προέδρου, επικρίνοντας σφοδρά τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού και αποκαλώντας τον ψεύτη κατά συρροή.

«Μετά την εκλογή του Τραμπ έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο «Don't lie to me» επειδή ήταν ψεύτης κατά συρροή. Τώρα που πάνω από 20.000 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας της ανικανότητας και των ψεμάτων του, έχει πλέον αποδείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Είναι ακατάλληλος για να βρίσκεται στο πηδάλιο αυτού του έθνους... ειδικά σε περίοδο κρίσης», έγραψε η βραβευμένη με δύο Όσκαρ καλλιτέχνιδα στο Twitter.



Λίγο μετά την πρώτη της ανάρτηση, η Στρέιζαντ «ξαναχτύπησε» με νέο tweet, αυτή τη φορά βάζοντας στο στόχαστρο το διαβόητο τείχος που θέλει να υψώσει ο Τραμπ στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. «Ο Τραμπ έχει εμμονή να σπαταλά χρήματα σε αυτό το τείχος. Ίσως όλα αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν δοθεί για τεστ, αναπνευστήρες και προστατευτικό εξοπλισμό για τους επαγγελματίες της υγείας μας. Ο ιός δεν νοιάζεται για το τείχος που [ο Τραμπ] ισχυρίστηκε ψευδώς ότι θα πλήρωνε το Μεξικό», έγραψε η τραγουδίστρια.

Κλείσιμο


Στις ΗΠΑ καταγράφηκαν ως το βράδυ χθες Δευτέρα 1.509 νέοι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού μέσα σε 24 ώρες, αριθμός σχεδόν ίσιος με εκείνον που καταγραφόταν την προηγουμένη, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Ο νεότερος ημερήσιος απολογισμός αυξάνει σε 23.529 το σύνολο των νεκρών αφότου η πανδημία άρχισε να εξαπλώνεται στις ΗΠΑ, τη χώρα που θρηνεί τα περισσότερα θύματα στον κόσμο εξαιτίας της ασθένειας COVID-19.

Στη χώρα επιβεβαιώνεται εξάλλου ότι πάνω από 550.000 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με τα αμερικανικά Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC).

Ειδήσεις σήμερα:

Μαράια Κάρεϊ: Αφιέρωσε ένα τραγούδι σε γιατρούς και νοσηλευτές - Δείτε το βίντεο

Θετικός στον κορωνοϊό ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος

Δείτε πώς πέρασαν το Πάσχα των Καθολικών πολιτικοί, μοντέλα και καλλιτέχνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης