H Μέγκι Ντρίοέδωσε συνέντευξη και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Το μοντέλο του GNTM μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην Εύη Ιωαννίδου.
Αρχικά ωστόσο, δήλωσε: «Έχω νιώσει αδικία από σχόλια που έχω ακούσει. Θα παρακαλούσα τους πανελίστες να διαβάζουν τι έχω κάνει και μετά να σχολιάζουν».
Στη συνέχεια, μίλησε για τη Φαίη Σκορδά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δεν μου αρέσει η Φαίη Σκορδά από όταν άλλαξε κανάλι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μπορεί να είναι κεντρική παρουσιάστρια, δεν το 'χει. Το Shopping Star είναι ό,τι χειρότερο έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Της έχουν δώσει παραπάνω ευκαιρίες και δεν τις άξιζε», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw72iespoj55)
«Το "My Style Rocks" είναι πολύ πετυχημένο χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ καλή, είναι μια τηλεπερσόνα. Εύχομαι η Βίκυ Καγιά να μη γυρίσει στην τηλεόραση, δεν το έχει ανάγκη. Ο Γιώργος Λιάγκας μου αρέσει, τα λέει ωραία. Όλα γίνονται για τα νούμερα, έχω βρεθεί κι εγώ σε αυτή τη θέση», συμπλήρωσε.
Τέλος, για το GNTM, ανέφερε: «Αν γίνει το GNTM All Star θα πήγαινα. Αν δεν με καλέσουν, θα είναι τραγικό. Δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου την Εύη Ιωαννίδου, δεν μιλάμε καθόλου και δεν πρόκειται. Ήταν η αιτία που έφυγα από το GNTM. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Εύη Ιωαννίδου».
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»