Μιχάλης Οικονόμου: «Φοβόμουν μη τυχόν και κάνουν bullying στο παιδί μου»

Μιχάλης Οικονόμου: «Φοβόμουν μη τυχόν και κάνουν bullying στο παιδί μου»

«Πολλά ομόφυλα ζευγάρια επικοινώνησαν μαζί μου, μετά την εξομολόγησή μου, και μου είπαν "είσαι η φωνή μας"» πρόσθεσε ο ηθοποιός

mixalisoikonomou9838
Για τη θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και την οικογένειά του μίλησε ο Μιχάλης Οικονόμου σε δηλώσεις του, που προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

«Μεγαλώνοντας έχω μάθει να βάζω τα όριά μου στους γονείς μου. Αυτό, βέβαια, δεν είναι εύκολο. Θέλει πολύ μεγάλη ισορροπία. Ως έφηβος έκανα την επανάστασή μου αλλά πιο ήπια, απέφευγα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί τους», δηλώνει αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου στο «I Love ΣουΚου».

«Με τιμά που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου και που παίρνουν το θάρρος να μου μιλήσουν. Επειδή έχω μιλήσει ανοιχτά για μένα και την οικογένειά μου, μόνο θετικά σχόλια ακούω για αυτό» συνέχισε. 

Ακόμη, στην ίδια συνέντευξη, παραδέχτηκε ότι: «Φοβόμουν για το παιδί μη τυχόν και του κάνουν bullying για αυτό, όταν μεγαλώσει. Ελπίζω να μη γίνει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw2wlezg6d5d)

«Πιστεύω όμως ότι η κοινωνία μας είναι πλέον έτοιμη να αποδεχθεί την ομόφυλη οικογένεια. Πολλά ομόφυλα ζευγάρια επικοινώνησαν μαζί μου, μετά την εξομολόγησή μου, και μου είπαν: είσαι η φωνή μας» είπε τέλος, ο Μιχάλης Οικονόμου.

Τον Νοέμβρη του 2022, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο σύζυγός του, Γιώργος Μακρής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. Το ζευγάρι εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να υιοθετήσει το παιδί του.

«Δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια. Σε αντίθεση ίσως με άλλα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία να το προγραμματίσουν, να πάνε για εξωσωματικές ή να βρουν μια παρένθετη μητέρα, το παιδί μας ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο και, επειδή ήταν μονόδρομος πως θα πήγαινε σε ένα ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε ένα είδος γρήγορης απόφασης για να δούμε αν θα το κυνηγήσουμε εμείς με την ευκολία της συγγένειας με το πρόσωπο αυτό. Αν δεν υπήρχε αυτή η συγγένεια θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο οπότε θα μπαίναμε σε μια άλλη διαδικασία» είπε ο Μιχάλης Οικονόμου για να συνεχίσει:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-com3u7zp8cn5)

«Οπότε με έναν τρόπο μάς ήρθε σαν ένα γρήγορ δώρο και γρήγορα μεταξύ μας κοιταχτήκαμε στα μάτια και μπήκαμε στη διαδικασία να κινήσουμε όλο αυτό το ζήτημα νομικά. Μέχρι τότε όμως εγώ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο».

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια πολύ δεμένη και πάντα μου δημιουργούνταν η αίσθηση πως θέλω να γίνω πατέρας αλλά, μεγαλώνοντας και βλέποντας ότι η σεξουαλικότητα μου πάει σε έναν χώρο που δεν συνηθιζόταν να υπάρχει αυτό σαν δεδομένο και σαν δυνατότητα, κάπως το είχα αποβάλλει, και με έναν πόνο ίσως, από το μυαλό μου. Πάντα όμως έρχονταν διάφοροι άνθρωποι και μου έλεγαν ότι θα γινόμουν τρομερός πατέρας. Αλλά ήρθε αυτό το πράγμα και έχοντας την ασφάλεια ενός ανθρώπου σαν τον Γιώργο δίπλα μου άλλαξε η ζωή μου» πρόσθεσε ακόμα ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ειδήσεις σήμερα

Άνοιξαν στις 7 οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Πώς και πού ψηφίζουμε

Ο Νετανιάχου ορκίζεται «εκδίκηση» για την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ – Πάνω από 480 Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι νεκροί

Ανάλυση BBC: Πώς φτάσαμε στον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς και η διαμάχη για το τέμενος αλ Άκσα

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης