Μια μεγάλη συναυλία έδωσαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Αθήνα, με πλήθος κόσμου να έχει καταφθάσει στο στο θέατρο Άλσος για να απολαύσει τις επιτυχίες τους.
Από το κοινό δεν έλειπε ο Νίκος Συρίγος, που έδωσε το «παρών» για να τιμήσει τη σύντροφό του. Στην ίδια συναυλία βρίσκονταν και οι γονείς της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη.
Δείτε τις φωτογραφίες
Τόσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη όσο και ο Νίκος Συρίγος αποφεύγουν να αναφέρουν ο ένας τον άλλο σε συνεντεύξεις τους. Το ίδιο συνέβη και σε απόσπασμα που παρουσίασε η εκπομπή «Fay’s Time».
Ρεπόρτερ συνάντησε τον δημοσιογράφο στο αυτοκίνητό του και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την κοινή δημόσια εμφάνισή του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Ηρώδειο. η κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και η δημοσιογράφος Σοφία Ραυτοπούλου.
«Ευχαριστώ πολύ για αυτή την ερώτηση αλλά δεν έχω κάτι να απαντήσω. Δεν έχω κάτι να πω, έχω αποφασίσει να πορευθώ έτσι και να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή» απάντησε ο Νίκος Συρίγος.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.