Ναόμι Κάμπελ: Με αποκαλυπτικό φόρεμα έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας

Ναόμι Κάμπελ: Με αποκαλυπτικό φόρεμα έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν στον χώρο της μόδας για το τοπ μόντελ

Naomi_Exof
Η Ναόμι Κάμπελ μπορεί να είναι η επόμενη μεγάλη σχεδιάστρια αλλά θα είναι πάντα ένα τοπ μοντέλο. Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας προσέλκυσε πλήθος αστέρων στην παρουσίαση τη συνεργασία της με brand ρούχων και εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κλείνοντας το σόου.

Από την πασαρέλα πέρασαν μοντέλα με μίνι φορέματα, διάφανες φούστες και καμπαρντίνες που σχεδίασε η ίδια η Ναόμι η οποία έκλεψε την παράσταση με ένα διάφανο και αποκαλυπτικό μάξι μαύρο φόρεμα. Η 53χρονη Κάμπελ έκανε πασαρέλα και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Μετά από 37 απίστευτα χρόνια στην πασαρέλα, είμαι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να μοιραστώ την τελευταία μου περιπέτεια στην άλλη πλευρά - ως σχεδιάστρια! Ειδικά κατά την έναρξη της NYFashionWeek!», έγραψε η Κάμπελ στο Instagram της μετά το σόου.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Emily Ratajkowski, Lori Harvey, Teyana Taylor, Leni Klum, Jake Paul και Julia Fox - η τελευταία φόρεσε ένα μεταλλικό μπικίνι κάτω από την καμπαρντίνα που σχεδίασε η Κάμπελ.

Δείτε φωτογραφίες
Naomi
Naomi1
Naomi2
Naomi3
Naomi4
Naomi5



Η συλλογή της Κάμπελ, είναι διαθέσιμη στην αγορά. «Ξέρω ότι πρόκειται για γρήγορη μόδα και ότι οι άνθρωποι ασκούν κριτική. Δεν τις αρνούμαι. Αλλά ως changemaker, θεώρησα ότι αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρω αλλαγή στη βιομηχανία με το να αναγνωριστούν οι ανερχόμενοι σχεδιαστές μου και να τους δω σε μια παγκόσμια πλατφόρμα», είπε η Ναόμι Κάμπελ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κανονικά λειτουργεί ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός» - Αντλήθηκαν όλα τα νερά

Ο «Ντάνιελ» αλλάζει τον σχεδιασμό της ΔΕΘ - Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου


Κύμα διαμαρτυριών για τη διεξαγωγή της συναυλίας των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ σε συνθήκες σφοδρής κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης