Οι Πανθέοι: Η φωτογραφία της Χριστίνας Αλεξανιάν από τα γυρίσματα της σειράς
Δείτε το story που δημοσίευσε η ηθοποιός
Οι «Πανθέοι» επιστρέφουν στην τηλεόραση μετά από 45 χρόνια.
Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους ηθοποιούς να μοιράζονται με το κοινό τους στιγμές από το σετ στα social media.
Μία από τις ηθοποιούς, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία θα υποδυθεί τη Βέτα Πανθέου, ανάρτησε κι εκείνη μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτή, ποζάρει δίπλα στον Θανάση Κουρλαμπά και την Ιφιγένεια Καραμήτρου, την ώρα των γυρισμάτων. Και οι τρεις ηθοποιοί φαίνονται να χαμογελούν πλατιά στον φακό.
Πάνω στη φωτογραφία της, η Χριστίνα Αλεξανιάν έγραψε: «Τα Πανθεάκια».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.