Τα γενέθλια του γιού της, Αναστάση, γιόρτασε την Παρασκευή 18 Αυγούστου, η Λένα Δροσάκη.
Ο γιος της γνωστής ηθοποιού και του πρώην συζύγου της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, ήρθε στον κόσμο πριν 3 χρόνια.
Η Λένα Δροσάκη φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Αναστάση και παρά το διαζύγιο και οι δύο γονείς έχουν δείξει ότι είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.
Για τα φετινά γενέθλιά του, η Λένα Δροσάκη ετοίμασε ένα πάρτι με φίλους, μπαλόνια, χρώματα αλλά και μια τούρτα με θέμα τον αγαπημένο σούπερ ήρωα του μικρού Αναστάση, τον Superman.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»