Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ

Όλα όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 5 έως την Πέμπτη 8 Ιουνίου

mavro-rodo__27_
Ο Πέτρος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και πηγαίνει να τη βρει. Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε νευρολογική κλινική. Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Όλα όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 5 έως την Πέμπτη 8 Ιουνίου:

Επεισόδιο 118 (Δευτέρα 5 Ιουνίου)
Ο Σταυρίνος πηγαίνει στην Πάτρα να ζητήσει τη βοήθεια του Παναγιώτη για να ανοίξουν το κινητό του Στεργιόπουλου. Ο Μανόλης με την Ευτυχία προσπαθούν να πείσουν τον Γεράσιμο να δεχτεί να τον εξετάσει ο γιατρός. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Θέμη την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ. Η Φιλαρέτη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγει από το μοναστήρι και να ακολουθήσει τον Πέτρο. Η Ελισάβετ βάζει τον πατέρα της να ορκιστεί ότι δεν θα πει στον Πέτρο την αλήθεια. Ο Βίκος απαιτεί από τη Θάλεια να τον κρατάει ενήμερο για το σχέδιο που ετοιμάζει ο Καστρινός εναντίον του. Τι θα συμβεί όταν ο Σταυρίνος διαβάσει τα μηνύματα ανάμεσα στον Γιώργο και τον Στεργιόπουλο;
Μαυρο_Ροδο__4___4_
Επεισόδιο 119 (Τρίτη 6 Ιουνίου)
Ο Πέτρος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και φεύγει για τη Γερακιανή. Η Κασσιανή εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Ελισάβετ βρίσκεται ακόμα στη Μονή. Ο Καστρινός μαζί με τον Λουκά στήνουν ενέδρα στον Βίκο. Ο Σταυρίνος βρίσκει στοιχεία που συνδέουν τον αδελφό του με την επίθεση στη μάντρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε νευρολογική κλινική και, μέσα στο παραμιλητό του, θα ξεστομίσει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές.

Μαυρο_Ροδο__3___10_
Κλείσιμο

Eπεισόδιο 120 (Τετάρτη 7 Ιουνίου)
Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Αναφέρει στον Σαράντο ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και του αποκαλύπτει τα όσα του είπε. Η Ευτυχία στο πλάι του προσπαθεί να τον κατευνάσει. Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ είναι καταστροφική. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πώς η Ελισάβετ στέκει παγερή απέναντί του. Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Το σχέδιο του Καστρινού για την εξόντωση του εχθρού του, έχει ήδη μπει σε λειτουργία: το αυτοκίνητό του Βίκου είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά. Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματός του με τη μηχανή. Ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να ανακοινώσει στη Φιλαρέτη τα αποτελέσματα του τεστ DNA για το γιο της. Η επιμονή του Πέτρου να συναντήσει ξανά την Ελισάβετ, θα φέρει ένα νέο τρομακτικό ατύχημα.
Μαυρο_Ροδο__1___12_
Επεισόδιο 121 (Πέμπτη 8 Ιουνίου)
Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και κινδυνεύει να χάσει το μωρό της. Η Κασσιανή σκαρφίζεται ύπουλους τρόπους για να διώξει την Ελισάβετ από το μοναστήρι. Η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τα αποτελέσματα του DNA. Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα. Του ζητάει τη βοήθειά του για να το σκάσει με την Αλεξία. Ο Λουκάς έχει άλλα σχέδια για εκείνον, ενεργοποιώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει βάλει στο αμάξι του.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.



Ειδήσεις σήμερα:

Mε νόμο το Τέξας απαγορεύει τις θεραπείες φυλομετάβασης στους ανήλικους


Σήμερα η τελετή ορκωμοσίας του προέδρου Ερντογάν στην Τουρκία


O Ντέμης Νικολαΐδης απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης