Ο Trannos μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», λίγο μετά την ερμηνεία του στη σκηνή του J2US.
«Θα μπορούσαμε να δούμε τραπ στη Eurovision;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος στο οποίο ο τράπερ απάντησε: «Άνετα! Tranno στη Eurovision, όχι τραπ. Σίγουρα θα με ενδιέφερε, να γίνει η πρόταση και είμαστε μέσα. Και το κερδίζουμε».
Όσον αφορά τα βραβεία Mad, ο Trannos ανέφερε: «Θα με δείτε στη σκηνή του Mad, είμαστε με πέντε υποψηφιότητες. Ελπίζω να πάρουμε και κανένα βραβείο. Να το σηκώσουμε αυτή τη φορά».
Σχετικά με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελα να συνεργαστεί, ο τράπερ είπε: «Σταμάτη Γονίδη. Σταμάτη σε αγαπάω».
Σε σχέση με το αν είναι «κακό παιδί» ή το κάνει για λόγους εικόνας, απάντησε: «Όχι, νομίζω όλοι καλά παιδιά είμαστε. Στο τέλος της ημέρας, όλοι καλά παιδιά είμαστε».
Τέλος, δήλωσε ότι «το γυαλί δεν το βγάζει ούτε όταν κοιμάται».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή