MasterChef-Στέφανος: «Έχω φάει πολύ bullying, με έβριζαν λόγω καταγωγής»

MasterChef-Στέφανος: «Έχω φάει πολύ bullying, με έβριζαν λόγω καταγωγής»

«Ήμουν και ο χοντρός της παρέας, το έχω ζήσει στο πετσί μου» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

stefanos_masterchef
Ο Στέφανος Χίλας επέλεξε, ως αρχηγός της μπλε ομάδας που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2023, επέλεξε να «σώσει» τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη.

Ο μάγειρας κατέληξε σε αυτή την απόφαση, παρά το γεγονός ότι ο Αντωνελάκης του έκανε, bullying, όπως είπε, για ένα πιάτο μακαρόνια.

«Τον ρώτησε η Λαζαρίδου αν θα τα φάω και εκείνος είπε "Ε αν δεν τα φάει έτσι, θα τα φάει αλλιώς"» είπε αρχικά για το περιστατικό στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Με αφορμή το παραπάνω, ο παίκτης με καταγωγή από την Αλβανία, αποκάλυψε το bullying που έζησε στην εφηβεία κι ακόμα τον ταράζει. «Αυτά με ενοχλούν και με πειράζουν ψυχολογικά… σαν παιδί, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου… Να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω. Δεν είναι ωραίο… Έχω φάει πολύ bullying στη ζωή μου… Να και τώρα έχω αρχίσει και τρέμω, ήμουν ο χοντρός της παρέας, με έβριζαν συνέχεια και λόγω καταγωγής. Το έχω ζήσει στο πετσί μου» συνέχισε ο Στέφανος Χίλας.

Δείτε το βίντεο
MasterChef 2023 | Ο Στέφανος μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί

Τέλος, ο παίκτης που ξαναμπήκε στο MasterChef, θέλησε να τονίσει ότι: «14 και 13 χρονών να κάνω τι; Να πάω να πω στους γονείς μου ότι με πειράζουν για αυτό, για αυτό και για αυτό, ενώ δούλευαν από το βράδυ ως το πρωί για να με ταΐσουν; Δε γίνεται! Τα φορτώνεσαι μέσα σου σαν παιδί και τα κρατάς μέσα σου».



Ειδήσεις σήμερα:

Ελένη Χρονοπούλου: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας της για τον Αλέξη Γεωργούλη

Λέσβος: Τον ζήλευε, λέει η αδερφή του 55χρονου τον οποίο περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά η σύζυγός του

Τσάρλι Μέρφι: «Γέμισα μελανιές στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών» αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης