Τσάρλι Μέρφι: «Γέμισα μελανιές στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών» αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Netflix

Τσάρλι Μέρφι: «Γέμισα μελανιές στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών» αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Netflix

Το «Obsession» έχει λάβει ανάμεικτες κριτικές - Κάποιοι επαινούν τις ερωτικές σκηνές και κάποιοι επικρίνουν την προβολή του BDSM

Charlie_Murphy_Obsession
Η Tσάρλι Μέρφι, η πρωταγωνίστρια του τελευταίου ερωτικού θρίλερ του Netflix με τίτλο «Obsession», αποκάλυψε ότι έμεινε «γεμάτη μελανιές» μετά τα γυρίσματα μιας από τις έντονες σκηνές σεξ της σειράς.

Η τετραμερής σειρά παρακολουθεί την έντονη σχέση μεταξύ ενός πατέρα, του Γουίλ (τον υποδύεται ο Ρίτσαρντ Άρμιτατζ) και της Άννα (Mέρφι), της αρραβωνιαστικιάς του γιου του. Ο έρωτας του Γουίλ με την Άννα μετατρέπεται σε μια σχέση που εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη, ολοκληρωτική εμμονή, με καταστροφικές συνέπειες για όλη την οικογένεια.
Obsession_543534

Με αμέτρητες σκηνές σεξ σε όλη τη σειρά, η ηθοποιός έριξε φως στο πώς το ζευγάρι έφερε τις ερωτικές στιγμές στη μικρή οθόνη. Μιλώντας στο podcast «Rein with Josh Smith», η Μέρφι εξήγησε ότι γέμισε μελανιές μετά τα γυρίσματα μιας σκηνής πάνω στο ξύλο. «Οι μελανιές μου ήταν στα γόνατα, στα δάχτυλα των ποδιών μου, στους αγκώνες, σε όλα τα σημεία!» πρόσθεσε.

Η σκηνή στην οποία αναφέρεται η ηθοποιός είναι η παρακάτω
Obsession_3213

Παρά τις σωματικές προκλήσεις των γυρισμάτων των σκηνών, αποκάλυψε ότι ο συντονιστής οικειότητας της σειράς βοήθησε να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα συναίνεσης και ορίων στο πλατό. «Κάνουμε έναν χάρτη αγγίγματος σε όλο μας το σώμα και δουλεύαμε μέσα από το "εντάξει, είμαι ευτυχής που με αγγίζουν εκεί. Χαίρομαι που με αγγίζουν εκεί, αλλά όχι εκεί» είπε.

Η Μέρφι εξήγησε επίσης πώς αυτή η εμπειρία ήταν διαφορετική από την προηγούμενη δουλειά της σε γυρίσματα ερωτικών σκηνών, όπου δεν είχε μεγάλο έλεγχο. «Ένιωσα ότι έχω τον έλεγχο και αυτό είναι ενδυναμωτικό και διασκεδαστικό. Διασκεδάσαμε πολύ στο πλατό. Διασκεδάσαμε πολύ επειδή νιώθαμε προστατευμένες» είπε.
Κλείσιμο
Obsession_2

Ο συμπρωταγωνιστής της, Ρίτσαρντ Άρμιτατζ, ενθάρρυνε επίσης τους ηθοποιούς να αγκαλιάσουν το σώμα τους και να μην ντρέπονται ή φοβούνται. «Όλοι έχουμε τα κομμάτια μας!» φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια των προβών.

Το Obsession έχει λάβει ανάμεικτες κριτικές από την κυκλοφορία του, με ορισμένους θεατές να επαινούν τις ερωτικές σκηνές και τη συναρπαστική ιστορία του, ενώ άλλοι έχουν επικρίνει την προβολή του BDSM και τη δυναμική της εξουσίας στις σχέσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από €24.000 η αξία του ρολογιού που έκλεψε ο Μέγας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Στα 10.482.487 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας - Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή


«Θα κινηθώ νομικά» λέει η Παπαθωμά με νέα ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης