Τι εξελίξεις στο Survivor -All Star αλλά και των προηγούμενων χρόνων- και τις παραβιάσεις των παικτών που βγαίνουν στην επιφάνεια, η μία την άλλη, η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για την «ατασθαλία» που έκανε και η ίδια, όταν συμμετείχε.
Η YouTuber πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου και είπε αρχικά:
«Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με άφηναν, βέβαια, να μείνω για πολύ εκεί μέσα. Έχουν κατοχυρώσει όλοι τις θέσεις αλλά για το 2βδόμαδο που θα με άφηναν, γιατί όχι; Εγώ δεν είμαι καλή ούτε σε διαγώνισμα να κλέψω, όχι τώρα σε φαγητό. Υπήρχαν ευκαιρίες αλλά όχι. Αν μου δώσει όμως κάποιος το κινητό και δεν με βλέπει κανείς, γιατί όχι;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkeyfgy42sp)
«Ένα πράγμα έκανα μόνο… τώρα να το πω; Όταν επέστρεψα για να χαιρετήσω, επειδή είχα ήδη βγει, τους πήγα λίγο φαΐ έξτρα. Το έκρυψα μέσα στην τσάντα μου. Είχα ήδη βγει, οπότε μου είχαν δώσει να φάω» αποκάλυψε η Έλενα Κρεμλίδου και τέλος, είπε: «Και τι κατάλαβα; Μου είπαν ότι αν έμενα θα με ψήφιζαν να φύγω. Οπότε μου λέει: καλά που φεύγεις μόνη σου, γιατί εμείς θα σε ψηφίζαμε».
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.